AcasăNewsIohannis si-a lansat a treia carte: n-am vrut sa fie nici pretioasa,...

Iohannis si-a lansat a treia carte: n-am vrut sa fie nici pretioasa, nici pretentioasa

A ales sa-si lanseze cartea in perioada in care Romania detine presedintia Consiliului Uniunii Europene

Dupa „Pas cu pas” si, respectiv, „Primul pas”, presedintele Iohannis prezinta publicului cel de-al treilea volum pe care il semneaza – „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”. 

A ales sa-si lanseze cartea in perioada in care Romania detine presedintia Consiliului UE

Lansarea cartii, publicata la Curtea Veche, are loc chiar la aceste momente, in cadrul unei ceremonii gazduite de Teatrul National din Capitala.

Vorbind despre volumul de peste 380 de pagini care ii poarta semnatura, Klaus Iohannis a anuntat ce anume si-a propus cand a inceput sa scrie la el. „Aceasta carte am vrut sa fie o carte utila cetateanului interesat, dar care nu vrea sa devina doctor in afaceri europene, ci care vrea pur si simplu sa se informeze, sa stie mai bine cum functioneaza UE”, a mentionat primul om in stat.

Mai mult, presedintele – care a anuntat inca de acum cateva luni ca intentioneaza sa candideze in toamna pentru un nou mandat la Cotroceni – a explicat ca si-a dorit ca volumul „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa” sa fie unul accesibil la nivel de informatii continute. „Cartea n-am vrut sa fie nici pretioasa, nici pretentioasa, vreau sa fie o carte pe care cineva care este interesat – mai nou – de ce se intampla in Uniunea Europeana s-o deschida, sa afle informatii utile”, a mai punctat Klaus Iohannis.

sursa foto: captura video Digi24

 

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger