Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis se declara ingrijorat de “secretomanie”. Dancila n-a avut “niciun fel de mandat” in Israel

Iohannis se declara ingrijorat de “secretomanie”. Dancila n-a avut “niciun fel de mandat” in Israel

Autor:

Aflat la Bacau, oras despre care a tinut sa spuna ca este “unul din orasele” sale “preferate”, Klaus Iohannis a comentat in termeni categorici plecarea, in Israel, a premierului si a celui de-al treilea om in stat.

 

iohannis 1 350x235 Iohannis se declara ingrijorat de secretomanie. Dancila n a avut niciun fel de mandat in IsraelDin capul locului, presedintele a adus in discutie faptul ca Dancila nu s-a anuntat plecarea, drept urmare nu a avut un mandat, fiind vorba despre o vizita oficiala, si nu “turistica”. “Aceasta vizita pe care o face premierul si, se pare, si presedintele Camerei Deputatilor in Israel are cateva ciudatenii- una din ele este ca nu au venit la discutii, nu a plecat dna prim-ministru cu niciun fel de mandat acolo, a vorbit strict in numele si pentru Guvern si nu pentru Romania. Insa nu acest lucru m-a ingrijorat cel mai mult, ci secretomania cu care s-a organizat aceasta plecare”, a ales sa sublinieze Iohannis, joi dupa-amiaza.

Cat il priveste pe presedintele PSD, aflat in postura de presedinte al Camereu Deputatilor, Iohannis a mentionat uirmatoarele: “mai mare secret, s-a aflat ca a plecat acolo doar dupa ce a ajuns acolo, nu stiu care sunt dedesubturile acestei abordari (…) sper ca dupa revenire sa aiba bunul simt sa explice romanilor ce au facut acolo”.


1 Comentariu la Iohannis se declara ingrijorat de “secretomanie”. Dancila n-a avut “niciun fel de mandat” in Israel

  1. cobe

    Are mare(cat dulapul) dreptate Mutalakul,cei doi proscrisi trebuiau sa plece mai intai in scop turistic(caci asa obisnuieste el) in =Izdrael= si apoi,dupa ce obtineau aprobarea de la el puteau sa se duca si in vizita oficiala.Mutalakul fiind pe post de -fanariot-,obtinand titlul de guvernator al coloniei,la ultima licitatie a acesttui post,el face si desface politica externa a acesteia iar pe cea(sau hais) interna nu-l intereseaza si nici nu face nimic in functia de pres al coloniei.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!