AcasăNewsIohannis schimba programul de lucru al firmelor

Iohannis schimba programul de lucru al firmelor

Trecerea coloanei oficiale a lui Iohannis paralizeaza traficul

Uite ca nu degeaba se spune ca peste tot in lume, dar mai ales in Romania zilelor noastre, tot raul este spre bine. Cel putin pentru angajatii nenumaratelor firme care isi au sediile pe una dintre cele mai aglomerate artere bucurestene, Bdul. Ion Mihalache. Si care, dupa cateva saptamani in care ajunsesera sa blesteme intrarea in week-end, cu tot cu „coloana lui Iohannis”, s-au trezit acum cu o zi de munca si mai scurta, pentru a putea ocoli astfel „orarul” prezidential de vineri dupa-amiaza.

Trecerea coloanei oficiale a lui Iohannis paralizeaza traficul

Pentru ca, obisnuiti deja cu zecile de agenti mai mult sau mai putin la vedere care in fiecare vineri, dupa orele 14.00, „ocupa” toate scuarele sau intersectiile din Militari, patronii firmelor din zona au acceptat sa le dea drumul angajatilor mult mai devreme. Pentru a nu fi astfel prinsi in traficul infernal datorat plecarii sefului statului de la Palatul Cotroceni catre Sibiul natal.

Mai rasfirati!

Acum, cu toate semnale de alarma trase, de la proprii consilieri si pana la injuraturile tot mai neaose de pe facebook-ul cel atat de drag, este greu de crezut ca seful statului ar mai putea fi convins sa renunte la pagusbosul obicei al plecarii catre caminul conjugal tocmai vinerea, la cele mai aglomerate ore ale saptamanii. Mai ales ca nici „claxoniada” declansata la trecerea coloanei oficiale nu pare sa fi fost remarcata, din goana limuzinei blindate, de catre Klaus Iohannis. Asa ca, in incercarea disperata de a se fluidiza totusi traficul intre Palatul Cotroceni si iesirea prin Militari spre Autostrada A1, autoritatile se vad nevoite sa mobilizeze tot mai multi oameni. Insa o mana nesperata de ajutor iata ca le vine nu doar de la cei care locuiesc in zona si au renuntat deja la „plimbarile” de vineri, dar si de la cei care muncesc aici. Si care, mai nou, primesc liber de la patroni sa plece pana la ora 14.00, pentru a nu fi blocati de masurile exceptionale luate pentru trecerea presedintelui.

author avatar
Toni Matei
2.031 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger