AcasăNewsIohannis retrimite bugetul in Parlament. "PSD este singurul vinovat pentru toate aceste...

Iohannis retrimite bugetul in Parlament. „PSD este singurul vinovat pentru toate aceste intarzieri”

Frica lui Iohannis de a nu-si supara stapanii nu este nici macar o manevra politica. E doar un gest de sfidare grosolana a romanilor

Va mai trece o perioada pana cand bugetul pentru anul in curs va fi promulgat de presedinte. Mai nou, se stie ca proiectul ia din nou calea Legislativului.

„Nu voi ezita nicio clipa sa contest orice masura ce afecteaza cetatenii romani”, a tinut sa sublinieze, intre altele, Klaus Iohannis in declaratia sustinuta in fata presei, dupa deciziile luate miercuri de CCR, pe tema sesizarilor pe care le-a facut, dupa ce proiectul de buget a ajuns, pe final de februarie, la Cotroceni, in vederea promulgarii.

Dupa ce Curtea Constitutionala a decis, insa, ca obiectia de neconstitutionalitate invocata in cazul legii bugetului nu se sustine, fiind respinsa ca nefondata, Klaus Iohannis a criticat din nou bugetul, PSD-ul si Guvernul. A reafirmat ca in opinia sa „guvernarea PSD a esuat”.

Si, pana sa anunte decizia in privinta proiectului de buget pe 20189, a aratat cu degetul in directia social-democratilor. „Daca PSD nu e in stare sa guverneze pentru cetatean, atunci sa plece de la guvernare si sa lase pe altii care se pricep. PSD este singurul vinovat pentru toate aceste intarzieri ale bugetului”, considera Iohannis.

Pana sa incheie declaratia de presa de la Cotroceni, primul om in stat a anuntat ca va retrimite Parlamentului, „pentru corectura si imbunatatire, legea Bugetului pe 2019″, sustinand ca Parlamentul are ocazia, dar in primul rand responsabilitatea, sa faca rapid corectiile necesare”.

290 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mutalakul ne crede prea fraieri si in acelasi timp consumatori de tigari speciale(zombie) de face declaratii mirobolante greu mirositoare a multa prostie.Babalaule,ai fost tras in teapa,la figurat,pentru ca bugetul de aia a fost intarziat special pentru tine ca stiau ce vei face si ca sa te puna intr-o lumina orb(eca)itoare ce demonstreaza ca nu ai minte suficienta.Daca il promulgai din prima zi si il criticai dur,inclusiv ca ti l-au trimis foarte tarziu,picau ei de fraieri,asa ca ai pierdut trenul sau nici nu l-ai vazut ca erai sus pe munte la s(an)chiat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger