Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis, referitor la asteptata decizie a CCR:  Voi astepta motivatia, voi citi si voi actiona in consecinta

Iohannis, referitor la asteptata decizie a CCR:  Voi astepta motivatia, voi citi si voi actiona in consecinta

Autor:

Pana sa se afle decizia Curtii Constitutionale pe tema sesizarii depuse din directia Guvernului, dupa ce presedintele a refuzat propunerea formulata de ministrul Justitiei, privind revocarea sefei DNA, Klaus Iohannis a fost la deschiderea Bookfest.

 

iohannis 3 720x405 Iohannis, referitor la asteptata decizie a CCR:  Voi astepta motivatia, voi citi si voi actiona in consecintaDe unde a raspuns mai multor intrebari ale jurnalistilor. Una dintre ele a vizat tocmai decizia ce s-ar putea pronunta in sedinta de plen de miercuri.

Concret, intrebat ce face daca CCR-ul va decide in favoarea ministrului Justitiei – in privinta cererii de a se constata daca exista conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Presedintie – seful statului a ras inainte de a raspunde.  “Indiferent ce va decide Curtea, voi astepta decizia, voi astepta motivatia, voi citi si voi actiona in consecinta”, a sustinut Iohannis.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!