AcasăNewsIohannis, referire la Schengen dupa intrevederea cu premierul olandez

Iohannis, referire la Schengen dupa intrevederea cu premierul olandez

Presedintele a rezolvat Romania. In 30 de minute

Aderarea tarii noastre la Schengen a fost adusa in discutie in cadrul primei vizite pe care premierul olandez Mark Rutte o efectueaza in Romania.

„Am reiterat dorinta Romaniei de a adera cat mai curand posibil la Spatiul Schengen”, a anuntat Klaus Iohannis, in cadrul declaratiei de presa comune pe care a sustinut-o cu premierul Olandei, miercuri dupa-amiaza, la Cotroceni.

Dupa convorbirile cu Klaus Iohannis, Rutte se va indrepta catre Palatul Victoria, unde urmeaza sa aiba o intrevedere cu Viorica Dancila, incepand cu ora 18.

Vizita prim-ministrului Regatului Tarilor de Jos are loc in perspectiva preluarii, la inceputul anului viitor, de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

86 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger