AcasăNewsIohannis, ramai in Tenerife!

Iohannis, ramai in Tenerife!

Presedintele nostru a coborat de pe munte direct intr-o camera de la Ritz Carlton Abama, Tenerife

Plecat, vezi Doamne, sa ne reprezinte interesele la Consiliul Europei, Klaus Iohannis a virat-o din nou, via Germania, spre Tenerife.

Presedintele nostru a coborat de pe munte direct intr o camera de la Ritz Carlton Abama Tenerife

Dupa ce si-a ingrosat glasul si a amenintat ca va face ”tot ce poate face un presedinte” pentru a apara independenta Justitiei siluite de majoritatea PSD-ALDE, Iohannis si-a pus sapca pe-o spranceana, si-a luat de mana nevasta si a taiat-o spre Tenerife – ”Insula Primaverii Vesnice”. Desi viseaza mai mult ca sigur la un concediu vesnic, Klaus Iohannis a fost nevoit sa se multumeasca doar cu o vacanta de sapte zile, intre 3 si 10 februarie. Perioada care coincide si cu vacanta luata de elevi intre 2 si 12 septembrie, ceea ce constituie o fericita coincidenta.

Președintele<br >nostru a coborât<br >de pe munte direct<br >într o cameră de<br >la Ritz Carlton<br >Abama Tenerife

Sau, poate, un calcul atent si unul dintre motivele pentru care Klaus Iohannis a cazut asa de repede la pace cu pesedistii pe tema acceptarii Vioricai Dancila pe repede-inainte. Dar sa lasam suspiciunile de-o parte si sa ne bucuram si noi de bucuria presedintelui nostru, care mai mult ca sigur ca nu a ”cazat” si amintiri neplacute, referitoare la PSD si la modificarea legilor Justitiei, in camera/apartamentul din hotelul de 5 stele Ritz Carlton Abama in care cuplul nostru prezidential iti petrece mini concediul. Un hotel unde o camera costa 800 de euro pentru doua nopti in extrasezon. Drept este ca neanuntarea, de catre Administratia Prezidentiala, a plecarii sefului statului in vacanta ne-ar fi vaduvit de placerea de a ne distra in locuri exotice prin reprezentanti, dar norocul (sau ghinionul?) a facut ca o romanca stabilita in Spania sa dea nas in nas cu Iohannis, eveniment adus imediat la cunostiinta romanilor pe Facebook. Asa au putut avea si romanii stresati de violarea Justitiei si de scaderea salariilor o mica bucurie.

author avatar
Simona Badulescu
918 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger