AcasăNewsIohannis: PSD guverneaza prost. Rezultatul se vede si in cursul de schimb

Iohannis: PSD guverneaza prost. Rezultatul se vede si in cursul de schimb

Presedintele a repetat, de aceasta data de la Aachen, unde a participat la o ceremonie importanta – semnarea Tratatului de cooperare si integrare franco-german – ca i se pare ca Partidul Social Democrat „guverneaza prost”.

De aceasta data, concluzia a fost formulata in contextul in care, pe fondul faptului ca moneda nationala a atins un minim istoric in raport cu cea europeana, a fost intrebat de jurnalisti daca „sunt motive de ingrijorare vizavi de economia Romaniei, mai ales daca aceasta tendinta va continua”.

Raspunsul lui Klaus Iohannis a fost unul categoric. „Sigur ca sunt motive de ingrijorare”, a replicat primul om in stat. „Am spus-o si nu-mi face placere, dar trebuie sa o repet. PSD nu se pricepe la economie si PSD guverneaza prost. Rezultatul se vede si in cursul de schimb si in multe alte date care arata ca lucrurile nu merg asa cum trebuie si asa cum isi doresc romanii”, a mai tinut sa puncteze seful statului.

108 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce faci mai mutalakule ca prea tii partea celor care te-au numit guvernatorul general al Coloniei buna numai de muls.Cu un astfel de sef al coloniei,nu al statului ce nu mai exista de 29 de ani,nu mai avem nicio sansa sa iesim din saracie si marasmul in care ne-au bagat stapanii Coloniei.Nu este exclus ca stapanii tai sa ne numeasca imparat in tara asta central africana,sau europeana?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger