Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis, prima reactie dupa recentul referendum: Desi diferiti, suntem toti romani

Iohannis, prima reactie dupa recentul referendum: Desi diferiti, suntem toti romani

Autor:

La doua zile de cand trecuse pragul unei sectii de votare din Sibiu, pentru a-si exprima optiunea la recent desfasuratul referendum pentru familie, presedintele Iohannis a facut o prima referire la consultarea populara invalidata ca urmare a slabei prezente la vot.

 

iohannis 2 350x207 Iohannis, prima reactie dupa recentul referendum: Desi diferiti, suntem toti romaniS-a intamplat marti, cand a primit la Cotroceni mai multi supravietuitori ai Holocaustului, pe care i-a decorat chiar in ziua in care in Romania sunt comemorate victimele Holocaustului. In discursul sustinut la aceasta ceremonie, Klaus Iohannis a adus in discutie nevoia de toleranta.

“Atunci cand pacea sociala este pusa in pericol, si avem, din pacate, suficiente exemple in acest sens in ceea ce s-a intamplat in Romania ultimelor saptamani, in pregatirea referendumului pentru modificarea Constitutiei, este nevoie de o abordare matura si o deschidere catre dialog a tuturor actorilor relevanti din societate. Primul pas catre restabilirea pacii sociale este abandonarea discursului urii si asumarea faptului ca numai prin toleranta putem depasi, impreuna, acele falii care risca sa ne dezbine. (…) Sa facem pentru toti romanii o tara in care sa traim in buna intelegere, fara spaime si tulburari provocate de pericole imaginare! Romania apartine tuturor romanilor! Desi diferiti, suntem toti romani si vrem sa mergem mai departe impreuna intr-o tara care si-a insusit si respecta principiile si valorile comune europene”, a sustinut Iohannis.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!