AcasăNewsIohannis, prima reactie dupa raportul MCV: singur obiectiv al acestei guvernari este...

Iohannis, prima reactie dupa raportul MCV: singur obiectiv al acestei guvernari este sa-l scape pe Dragnea de inchisoare

Referindu-se deopotriva la rezolutia votata in Parlamentul European si la prezentarea raportului MCV pentru Romania, Klaus Iohannis a criticat din nou Guvernul „Dragnea-Dancila”, numindu-l, o data in plus, un „accident al democratiei”.

„Aceste doua chestiuni reprezinta, intr-adevar, doua note foarte, foarte proaste pentru actuala guvernare Dragnea-Dancila, aceasta guvernare pe care o consider un accident al democratiei romnesti. Si-n rezolutia PE si in raportul MCV apar cam aceleasi lucruri – romanii majoritatea romanilor, si eu si multi altii dorim sa fim europeni, sa construitm o democratie solida, transparenta, pentru romani. Din nefericire, acest accident al democratiei care este guvernul Dragnea-Dancila are cu totul alte idei si incearca sa traga tara inapoi”, a sustinut Iohannis, in cursul dupa-amiezii, de la Cotroceni.

Presedintele considera ca „singurul, singur obiectiv al acestei guvernari Dragnea-Dancila este sa-l scape pe Dragnea de inchisoare si de dosare”.

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger