AcasăNewsIohannis, "prima impresie" despre remaniere. Ii va raspunde premierului saptamana viitoare

Iohannis, „prima impresie” despre remaniere. Ii va raspunde premierului saptamana viitoare

Ce a facut, concret, Iohannis pentru Romania?

Klaus Iohannis nu se grabeste sa isi comunice hotararea in privinta schimbarilor pe care social-democratii vor sa le faca in echipa guvernamentala. A tinut sa anunte, insa, joi, dupa ce i-a primit la Cotroceni pe reprezentantii noii generatii de absolventi ai Institutului de Magistratura, o „prima impresie” fata de demersul PSD.

Astfel, cum se stia ca inca de miercuri seara premierul Dancila a trimis presedintelui propunerile de schimbari la nivelul ministerelor Justitiei, Fondurilor Europene si, respectiv, Romanilor de pretutindeni, era asteptat un raspuns din partea lui Klaus Iohannis. „Ieri, intr-adevar, au fost trimise la Cotroceni propuneri de revocare si propuneri de noi ministri. Insa, primind acele scrisori, mi-am pus intrebarea ce se doreste cu aceasta remaniere guvernamentala. Fiindca, de regula, o remaniere guvernamentala se face pentru a face Guvernul mai bun, mai eficient, mai eficace. Prima mea impresie e ca aceasta remaniere guvernamentala se face pentru ca lucruile sa mearga m ai prost. Ori asa ceva este pur si simplu inadmisibil”, a explicat presedintele, dand un semnal asupra deciziei pe care o va lua.

Totodata, Iohannis a confirmat ca a vorbit cu premierul pe aceasta tema. „I-am comunicat ca va primi de la mine un raspuns la inceputul saptamanii viitoare”.

„Prima impresie este ca se vrea reluarea atacului pesedist asupra Justitiei”, a conchis liderul de la Cotroceni.

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger