Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis, “prima impresie” despre remaniere. Ii va raspunde premierului saptamana viitoare

Iohannis, “prima impresie” despre remaniere. Ii va raspunde premierului saptamana viitoare

Autor:

Klaus Iohannis nu se grabeste sa isi comunice hotararea in privinta schimbarilor pe care social-democratii vor sa le faca in echipa guvernamentala. A tinut sa anunte, insa, joi, dupa ce i-a primit la Cotroceni pe reprezentantii noii generatii de absolventi ai Institutului de Magistratura, o “prima impresie” fata de demersul PSD.

 

iohannis cotroceni Iohannis, prima impresie despre remaniere. Ii va raspunde premierului saptamana viitoareAstfel, cum se stia ca inca de miercuri seara premierul Dancila a trimis presedintelui propunerile de schimbari la nivelul ministerelor Justitiei, Fondurilor Europene si, respectiv, Romanilor de pretutindeni, era asteptat un raspuns din partea lui Klaus Iohannis. “Ieri, intr-adevar, au fost trimise la Cotroceni propuneri de revocare si propuneri de noi ministri. Insa, primind acele scrisori, mi-am pus intrebarea ce se doreste cu aceasta remaniere guvernamentala. Fiindca, de regula, o remaniere guvernamentala se face pentru a face Guvernul mai bun, mai eficient, mai eficace. Prima mea impresie e ca aceasta remaniere guvernamentala se face pentru ca lucruile sa mearga m ai prost. Ori asa ceva este pur si simplu inadmisibil”, a explicat presedintele, dand un semnal asupra deciziei pe care o va lua.

Totodata, Iohannis a confirmat ca a vorbit cu premierul pe aceasta tema. “I-am comunicat ca va primi de la mine un raspuns la inceputul saptamanii viitoare”.

“Prima impresie este ca se vrea reluarea atacului pesedist asupra Justitiei”, a conchis liderul de la Cotroceni.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!