AcasăNewsIohannis, precizari dupa desemnarea Vioricai Dancila premier

Iohannis, precizari dupa desemnarea Vioricai Dancila premier

Tot la Cercul National s-a desfasurat, miercurea trecuta, si sedinta de bilant a DNA-ului. Si tot in orezenta lui Iohannis si cu Toader unul dintre marii absenti

Stiut fiind faptul ca, pana sa iasa public si sa anunte ca a decis sa accepte nominalizarea facuta de PSD pentru fotoliul de premier, dupa demisia lui Mihai Tudose, avusese deja o discutie la Cotroceni cu social-democrata nominalizata pentru postura de prim-ministru, Klaus Iohannis a explicat de ce a ales sa faca acest pas.

„Sigur ca am avut o intalnire, mi s-ar fi facut ciudat sa fac o desemnare fara sa cunosc persoana”, a sustinut Klaus Iohannis.

Totodata, presedintele a subliniat, raspunzand unei intrebari in acest sens, ca „majoritatea parlamentara a recomandat-o” pe Viorica Dancila pentru functia de premier.

Si a readus in discutie analiza pe care spunea ca o facuse inca de la momentul la care a anuntat ca o desemneaza pe Dancila premier. „Am cantarit toate argumentele si am ajuns la concluzia ca asta este varianta pe care trebuie sa o accept”, a afirmat, marti, de la Cotroceni, primul om in stat.

sursa foto; Facebook/Klaus Iohannis

author avatar
Cristina Stefan
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger