AcasăNewsIohannis. Plus Vasile, sotia lui Ion

Iohannis. Plus Vasile, sotia lui Ion

Apelul la toleranta al lui Iohannis a intors Romania pe dos. Presedintele se rasuceste in cuvinte, evitand cu obstinatie sa precizeze grija cui il framanta atat de tare. A celor trei milioane de romani care cer sa se stipuleze in Constitutie ca familia este formata dintr-un barbat si o femeie, sau a celor care vor sa se oficializeze casatoria intre doua persoane de acelasi sex?

Iohannis da semne ca vrea sa ne bage si mai adanc in Europa, mai ales ca noi nu vrem

Daca te supui credintei, esti un fanatic religios. Te vede Iohannis si-ti da la cap cu epitetul in postarile lui de pe Facebook. El sau armata lui de postaci. Evident, el te indeamna sa fii adeptul tolerantei, increderii si deschiderii fata de celalalt. Fata de care? Fata de cine? Ia spuneti-i pe nume aluia!

Bat clopotele a zavera

Atitudinea lui Iohannis este exagerata. Sa numesti fanatici religiosi trei milioane de oameni care vor legiferarea familiei intr-o forma clara suna a jignire. Si, pe drept vorbind, numarul este cu mult mai mare, trei milioane fiind doar cei care au semnat pe listele Coalitiei pentru Familie. Ceea ce nu inseamna ca restul populatiei adulte este de acord cu oficializarea casatoriei intre Ion si sotia lui, Vasile. Nici vorba. Indemnul prezidential la toleranta – de fapt, un anume gen de toleranta – ajunge intr-o zona pe cat de sensibila, pe atat de periculoasa. Nelasand alternativa, daca nu esti tolerant cu el si el, sau cu ea si ea din familia zisa moderna, obligatoriu esti fanatic religios! Nasol! Toata Biserica Ortodoxa va lua jar in gura, caci se trezeste cu preotii acuzati de fanatism relgios. Ce prostie! Iar ca sa iti pui Biserica in cap, cu milioanele ei de credinciosi, numai ca sa faci pe plac unei Europe decadente pana la pierzanie, numai chibzuinta nu e.

Nasicul Klaus

In Romania, Biserica este unul din stalpii foarte greu de zdruncinat. Daca te apuci sa-l zgaltai, risti sa-ti vina acoperisul in cap. Ceea ce, pentru Iohannis, si nu numai, este echivalent cu un act de suicid politic. Sigur ca putem fi toleranti cu Ion si sotia lui, Vasile, daca se manifesta amoros in curte la Cotroceni, unde nu-i vede nici dracul, caci pe la Iohannis nu calca nimeni. Sub balconul meu, insa, mi-e teama ca nu pot sa garantez ca nu mi-o cam ia la vale toleranta si nu-mi scapa si cainele din lesa, Doamne fereste. Este primul pas al presiunilor unei Europe care mai are putin si legifereaza, la ea acasa, si amorul liber cu cadavre. N-are decat, eu prefer sa raman un roman conservator, care nu vrea sa intre in rand cu lumea moderna. Cat despre Iohannis, in particular, nu are decat sa le fie nas de cununie lui Ion si nevestei sale, Vasile. Si sa le boteze si copiii de plastilina.

author avatar
Valentin Boeru
1.773 afisari

2 COMENTARII

  1. Gestul lui Iohannis este incredibil si de netolerat. Niciun presedinte nu si-a jignit poporul in propria credinta si morala.

  2. Daca familia este lasata de la Dumnezeu sa fie compusa din barbat si femeie, nu altfel, cine este Iohannis sa schimbe ordinea?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger