Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis pleaca la New York, la Adunarea Generala ONU

Iohannis pleaca la New York, la Adunarea Generala ONU

Autor:

Inceputul saptamanii viitoare il va gasi pe seful statului dincolo de Ocean, fiind a doua oara in care Klaus Iohannis va ajunge in Statele Unite, in decurs de doar cateva luni.

 

16427781 1258164587604123 1893197428066388852 n ioh 720x405 Iohannis pleaca la New York, la Adunarea Generala ONUDe aceasta data, Klaus Iohannis merge la New York, pentru a participa, alaturi de o delegatie autohtona, la cea de-a 72-a sesiune a Adunarii Generale a ONU.

Cu acest prilej, liderul de la Cotroceni va sustine un discurs in plenul Adunarii Generale, va avea intrevederi bilaterale inclusiv cu Secretarul General ONU, dar si cu Presedintele Adunarii Generale a Organizatiei si va fi prezent la receptia oferita de catre liderul de la Washington sefilor delegatiilor participante la segmentul la nivel inalt al Adunarii Generale, din cate au anuntat, duminica, reprezentantii Administratiei Prezidentiale.

Totodata, s-a aflat faptul ca, in cadrul vizitei in Statele Unite, Klaus Iohanis se va intalni si cu reprezentantii comunitatii de romani din zona Philadelphia.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!