AcasăNewsIohannis plange dupa banii de Tenerife

Iohannis plange dupa banii de Tenerife

Presedintele e disperat ca i se subtiaza portofelul

In locul Madalinei Dobrovolschi, purtatoarea de cuvant a lui Klaus Iohannis, mi-as da urgent demisia. Nu este admisibil sa iesi in fata natiunii cu o asemenea enormitate ca declaratia de presa referitoare la decizia Guvernului de a reduce drastic bugetul presedintiei. Tot cu „p”, nu m-am razgandit. Iote, natiune, cum din cauza lui Dragnea, tartorul ala batran din spatele Vioricai Dancila, presedintele este lezat la onoare si afectat la reputatie. I-a taiat din fonduri si acum nu mai are cum sa ne reprezinte.

Presedintele e disperat ca i se subtiaza portofelul

Sunt convins ca niste milioane bune de cetateni nu simt nevoia ca Iohannis sa ii mai reprezinte, asa ca nu vad de ce se agita in halul asta. In fond, ce, i-a bagat Dragnea mana in buzunar si i-a scotocit prin portofel, lasandu-l fara banii de zambile pentru doamna lui, intaia Georgeta a tarii?

A facut-o de oaie

Sustine Madalina Dobrovolschi ca rectificarea bugetara nu are nicio legatura cu necesitatea consolidarii bugetului national, ci este un instrument de sanctionare bugetara a adversarilor politici si institutiilor nesubordonate PSD. Mai mult, ca „este o incalcare grosolana si o incercare de a bloca, prin constrangeri bugetare, activitatea unei institutii fundamentale.  Consecintele sunt grave asupra actiunilor Presedintelui Romaniei si, implicit, a reprezentarii statului roman”. O incalcare grosolana a ce, ca a ramas subiectul in aer,  spanzurand de discursul plin de cacofonii? O incalcare grosolana a concediului in Tenerife? Sau in Miami? Si, cand baga statul in fata, zicand ca nu e vorba de Iohannis, ci de cetatenii care trebuie reprezentati, Madalina o face de oaie si mai rau. Si asta pentru ca ne crede pe toti o adunatura de nepricopsiti, care nu ne pricepem sa citim printre randuri.

Mai usor cu ratele

I-auzi tu, ramane Cotroceniul cu ochii in soare si nu mai poate plati furnizorii de servicii. Pai, sa joace si Iohannis tenis la lumina zilei, nu noaptea, cum ii place, ca nu plateste el curentul consumat de instalatia aia ultraperformanta de la Vila Lac 3. Mai face economie, ca nu e din banii lui, ci ai nostri. Cand zboara la Bruxelles, sa mearga cu clasa economic, nu business, ca si aia ne costa. Si, daca ma gandesc bine, de ce nu ar merge cu autocarul, ca e destul de confortabil? Adica, romanii pot, dar el nu? De ce nu reduce cheltuielile cu florile pe care le tot planteaza in gradina? E presedinte sau horticultor? Cred ca o pajiste cu ciubotica cucului i-ar fi de ajuns. Ratele din helesteu? Hai, mai usor cu ele. Mancarea si ingrijirea lor costa, si nu e pe banii lui. Ce, de cauciuc nu sunt bune, nu plutesc? Doua, doar doua, ca si cauciucul e scump. Alea nu mai au nevoie nici de mancare, nici de medicamente.

La Balotesti, pe malul lacului

Klaus Iohannis – de ce sa nu ma gandesc la asta? – plange de fapt dupa concediile facute pe banii nostri. Unde mai gaseste el atati fraieri care sa i le suporte si, dupa aia, sa vocifereze ca nu ii ajung banii? De ce in Tenerife? La 2 Mai nu e bine? La 150 de lei pe noapte gaseste camere bune, chiar si cu terasa. Sau la Sovata. Si, daca le plateste din banii lui, chiar va avea sentimentul implinirii, ca a facut si el ceva bun pentru Romania. Se plange presedintia de bani? Aoleu! Ca nu poate contracta servicii si bunuri pe credit? ‘straordinar! Jumatate de Romanie traieste pe credit, cumpara pe caiet de la bacania din colt si isi dramuieste banii de intretinere, dar la Cotroceni nu se poate. Nu spun ca e obligatoriu, dar nici sa nu ne prosteasca cineva ca nu ajung banii. In fond, Iohannis, de ce nu te-ai intinde cat iti ajunge plapuma? Ce tot atatea Tenerife? Mergi si tu cu intaia doamna Geta a tarii colea, la Balotesti, la casute, pe malul lacului. Stii ce misto e? Si te invata Dragnea sa dai la stiuca. E baiat de gasca, nu cred ca-ti invineteste vreun ochi. Totul e sa nu zici ceva de PSD.

author avatar
Valentin Boeru
3.240 afisari

9 COMENTARII

  1. Apreciez foarte mult comentariile
    Mai mult de atât, revenind la johanis, deși are tot ce ii trebuie in București, el merge la Sibiu săptămâna de săptămâna cu escorta, SPP etc sd
    Ăștia stau cu el 3 zile la Sibiu
    Pe ăștia cine i plătește și de ce
    Ca are tot ce i trebuie la București.

  2. NU STIU CINE ESTI,TU CARE AI SCRIS ARTICOLUL DAR ESTI DE O PROSTIE CRASA.CU CIT TE-AU PLATIT PT. ACEASTA MIZERIE CU BANII DE LA BUGET,ADICA CU BANII NOSTRII?LINGAULE!PRESEDINTELE E AL NOSTRU.BUN SAU RAU NOI L-AM ALES SI TREBUIE RESPECTAT.

  3. Asta e o gandire retrograda bolsevica. Eu vreau ca oamenii de stat sa ma reprezinte la 7 stele lindiferent ca-l cheama x sau y reprezinta sus sau jos. Numai ca nu sint pregatiti s’o faca iar cei pregatiti nu sunt lasati sau li sebaga bete in roate. Am marcat ✅ am sa tin cont la alegeri.

  4. La fel fiecare e liber sa se distreze unde vrea si are drept legal la concediu din pacate7 zile de pescuit in Brazilia ? la ton e mai scump ca 7 zile vacanta in Tenerife ⛺?⛅

  5. MAI OMULE<<ESTI DE RISUL CURCILOR< DUTE MA LA FACUT AUTOSTRAZI CA DE SCRIS ESTI :::DE OAIE<<<<DA????

  6. Nici Ceasca nu a mers in atatea concedii ca prezidentul de azi / si asta pe banii romanilor…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger