AcasăNewsIohannis: O ordonanta pe amnistie si gratiere "ar fi o eroare foarte...

Iohannis: O ordonanta pe amnistie si gratiere „ar fi o eroare foarte grava pentru Romania”

Dupa ce si-a anuntat – de la Viena – intentia de a participa la sedintele de Guvern, stiut fiind faptul ca a mai condus o astel de reuniune a Executivului – in mandatul premierului Grindeanu, cand se specula ca ar fi urmat sa se dea o ordonanta pe gratiere- Klaus Iohannis a primit, marti, o intrebare despre o eventuala OUG pe amnistie si gratiere.

Cand presa a vrut sa afle, in contextul in care OUG 13 a aparut pe ordina de zi suplimentare a Executivului, daca o ordonanta privind amnistia si gratierea ar aparea pe o astfel de ordine de zi, ce ati putea sa faca, raspunsul dat de Klaus Iohannis a fost urmatorul: „ar fi o eroare grava. O astfel de ordonanta, de amnistie si gratiere, ar fi o eroare foarte grava pentru Romania”.

Multi isi amintesc faptul ca, in ianuarie anul trecut, cand participase la sedinta Guvernului Grindeanu, seful statului facuse celebra declaratie cu elefantii din incapere. „Sunt doi elefanti in camera – ordonanta de gratiere si ordonanta de modificare a Codurilor Penale”, spunea la acea vreme presedintele.

135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger