AcasăNewsIohannis nu vrea PNL la guvernare!

Iohannis nu vrea PNL la guvernare!

Liberalii, faultati fara mila chiar de presedintele lor

Steaua calauzitoare a liberalilor, presedintele Klaus Iohannis, baga in buda PNL-ul declarand senin ca el personal ”este pozitiv” in ceea ce priveste legea majorarii salariilor si o asteapta la promulgare. Asta in timp ce PNL a contestat deja votul prin care a fost adoptata legea si se pregateste sa o reclame si la CCR.

Liberalii, faultati fara mila chiar de presedintele lor

Cu numai sase zile in urma, Iohannis tuna si fulgera impotriva inconstientilor din PSD care maresc salariile medicilor si profesorilor intr-un mod ”populist si nechibzuit”. Opinie impartasita pe de-a-ntregul si de Dacian Ciolos, ”zeitatea” secunda a PNL. Desi erau constienti ca-si ridica electoratul in cap daca se opun majorarii salariilor, liberalii s-au aliniat de nevoie in spatele celor doi si au refuzat sa voteze legea. Ba au si contestat, imediat dupa adoptarea ei, votul, pe motiv de ”furt”  – prezenta in plen ar fi fost falsificata. Culmea este ca, dupa ce au fost tocati toata seara de luni in talksoaiele televizate, liberalii s-au trezit, ieri dimineata, si cu ditamai maciuca prezidentiala in cap: Klaus Iohannis a anuntat senin ca asteapta ”pozitiv” sa-i vina legea mjorarii salariilor la promulgare”! De ce isi faulteaza Iohannis atat de grosolan partidul cu o luna inainte de alegeri este o intrebare la care nu numai liberalii, dar nici macar atotcunoscatorii savanti sovietici nu ar putea raspunde. Gestul lui Iohannis excede orice bun simt politic si denota ori o inabilitatea care frizeaza prostia, ori existenta unui nou plan in care PNL-ul trebuie pus definitiv cu botul pe labe. Si asa va fi din moment ce presedintele pe care liberalii il urmeaza orbeste nu se jeneaza sa-i lase in ofsaid oricand i se nazare sau i se atrage atentia ca-si pune in pericol imaginea. Mai mult, Dacian Ciolos, premierul sustinut cu o fervoare demna de o cauza mai buna de PNL, se comporta ca un om sanatos inconjurat de leprosi ori de cate ori este obligat sa apara alaturi de liberali. In aceste conditii, nu poti sa nu te intrebi: nu cumva Klaus Iohannis tine mortis ca liberalii sa piarda alegerile? Iar daca asta ii este intentia, trebuie sa recunoastem ca Iohannis chiar se pricepe la demolat partide.

author avatar
Simona Badulescu
580 afisari

1 COMENTARIU

  1. E bine ca avem si conducator de tara,ce se detaseaza de clasa politica harpagonica,si gindeste pozitiv,sa adopte niste acte normative ce sint menite sa mai aline boala poporului,de subzistenta,avind probabil informatii si cunostiinte mai apropiate de realitate ,cu atitudini corespunzatoare situatiei!
    Sa ne tina mereu asa actiuni!
    Doamne ajuta !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger