AcasăNewsIohannis nu slabeste PSD-ul: cel mai slab guvern din istoria postdecembrista

Iohannis nu slabeste PSD-ul: cel mai slab guvern din istoria postdecembrista

Klaus Iohannis a atacat din nou PSD-ul, intr-o reactie venita in urma cu scurta vreme, pe fondul deciziei Curtii Constitutionale, care i-a respins presedintelui obiectiile privind bugetul de stat, judecatorii constituionali admitand, insa, sesizarea privind legea plafoanelor.

„Bugetul ramane unul bazat pe cifre false, pe bani pe care Guvernul in realitate nu-i are, croit gresit, impotriva tuturor obiectivelor majore ale romanilor. Pe scurt, ramane bugetul rusinii nationale”, a declarat Klaus Iohannis, intr-o declaratie facuta la Cotroceni.

Presedintele nu s-a oprit, insa, aici cu criticile la adresa actualului Cabinet condus de catre Viorica Dancila, pe care l-a caracterizat drept „cel mai slab guvern din istoria postedecembrista, un Guvern pesedist al imposturii si incompententei”, care „a croit un buget pe masura sa”. Klaus Iohannis considera ca bugetul pe anul 2019 „este construit pe un scenariu fantezist, fara garantii pentru punerea in aplicare” si ca „a fost gandit pentru a servi in principal intereselor politice ale unui grup restrans”.

Mai mult, Iohannis acuza ca partidul condus de Liviu Dragnea „urmareste o agenda care nu are nicio legatura cu economia, nici cu situatia romanilor si nici cu dezvoltarea reala a tarii”.

author avatar
Cristina Stefan
133 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger