Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis: Nu Dancila a atacat BNR-ul, ci Dragnea. Daca el crede ca a facut mediere, e bine si asa

Iohannis: Nu Dancila a atacat BNR-ul, ci Dragnea. Daca el crede ca a facut mediere, e bine si asa

Autor:

Dupa ce deunazi premierul Dancila, Liviu Dragnea, dar si primii doi oameni din conducerea Bancii Nationale au stat de vorba la Parlament, in biroul presedintelui Camerei, presedintele a comentat pe marginea intrevederii, stiut fiind faptul ca isi facuse publica intentia de a media un presupus conflict intre Guvern si BNR.

 

ioh dragn 350x233 Iohannis: Nu Dancila a atacat BNR ul, ci Dragnea. Daca el crede ca a facut mediere, e bine si asa“In realitate, dorinta mea a fost sa-i aduc la aceeasi masa pe cei care au avut, hai sa zicem, niste neintelegeri. Ori, stim foarte bine ca nu dna Dancila a atacat BNR-ul, sau pe guvernator (…), ci Dragnea a facut-o. Faptul ca prin implicarea mea s-a intalnit Dragnea cu reprezentantii BNR-ului e exact lucrul pe care l-am dorit. El crede ca a facut mediere, e bine si asa, important e ca s-au intalnit”, a sustinut Iohannis, vineri, de la Ruse.

Seful statului nu a trecut cu vederea nici schimbul de scrisori intre presedintele Camerei si conducerea BNR, documente facute publice, in cursul acestei zile. “Astfel de discutii, de schimburi de scrisori contondente nu-si au locul in Romania, ele sunt contraproductive din orice punct de vedere”, crede Iohannis.


1 Comentariu la Iohannis: Nu Dancila a atacat BNR-ul, ci Dragnea. Daca el crede ca a facut mediere, e bine si asa

  1. cobe

    Care bnr,banca aceasta nu mai apartine tarii,a fost luata cu aur cu tot de stapanii coloniei,mai exact de cand a fost numit isar-escu guvernator.Era firesc ca,celalalt guvernator-cel al coloniei,sa-i ia apararea,ca doar ei sunt cei mai importanti mercenari ai stapanilor acesteia.Marea problema a noastra,cred,este ca avem prea multi stapani si un mare stapan fiind greu sa fie multumiti toti,dar mercenarii si slugile lor incearca,bineanteles pe spinarea noastra,se vede si de pa marte si mai bine de pe luna.Hemoragia miliardelor de euro sau dollari din colonie rade de tot investitiile in infrastructura.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!