AcasăNewsIohannis, noua referire la modificarile fiscale: S-ar impune o amanare semnificativa

Iohannis, noua referire la modificarile fiscale: S-ar impune o amanare semnificativa

Primul om in stat considera ca s-ar impune o amanare a aplicarii modificarilor prevazute de as-anumita „revolutie fiscala” anuntata de Guvern.

Opinia exprimata de Klaus Iohannis seara trecuta – adica pe fondul amanarii sedintei de Guvern de luni-  vine la doar cateva zile de cand presedintele a abordat subiectul in cadrul unei conferinte la Cotroceni, vorbind atunci despre o „topaiala fiscala”. „As fi preferat sa vad astazi un Guvern hotarat sa faca evaluari serioase, sa avem simulari facute de adevarati specialisti, sa vedem daca aceste masuri intr-adevar sunt cele mai bune sau nu. Nu am vazut asa ceva”, a declarat, mai nou, Iohannis.

Totodata, seful statului a sustinut, raspunzand unei intrebari, ca nu a mai discutat cu premierul Tudose, de la precedenta sa luare de pozitie pe tema modificarilor fiscale. „Am vazut cu totii ca, in afara de initiatori, toata lumea este impotriva acestor modificari. Cred ca trebuie sa dea de gandit oricui care doreste sa faca modificari atat de ample si vede ca nu vrea nimeni sa mearga pe aceeasi linie. Cred ca minim-minimorum s-ar impune o amanare semnificativa. (…) Dupa parerea mea este total, dar total inoportun sa se tinteasca ca si data de implementare 1 ianuarie 2018”, a subliniat Iohannis.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger