Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis, nou atac la Dragnea: memoria martirilor din 1989, “intinata de incercarile disperate ale unor infractori” de a impune amnistia si gratierea

Iohannis, nou atac la Dragnea: memoria martirilor din 1989, “intinata de incercarile disperate ale unor infractori” de a impune amnistia si gratierea

Autor:

In ziua in care la Timisoara se comemoreaza victimele evenimentelor din decembrie 1989, facand trimitere la Revolutia de acum 29 de ani, presedintele a ales sa transmita un mesaj in termeni duri, pe fondul recentelor referiri din cadrul sedintei conducerii PSD, pe tema amnistiei si a gratierii.

 

Klaus Iohannis RICA PETRESCU Iohannis, nou atac la Dragnea: memoria martirilor din 1989, intinata de incercarile disperate ale unor infractori de a impune amnistia si gratiereaKlaus Iohannis RICA PETRESCU1 350x264 Iohannis, nou atac la Dragnea: memoria martirilor din 1989, intinata de incercarile disperate ale unor infractori de a impune amnistia si gratiereaCel mai nou mesaj facut public de catre Klaus Iohannis – dupa scrisoarea adresata in cursul diminetii Vioricai Dancila, prin care ii cerea sefei Guvernului sa il anunte asupra agendei de lucru a Guvernului,  il reprezinta o postare pe Facebook, care in 20 de minute de la aparitie stransese deja peste 230 de comentarii. “In urma cu 29 de ani, romanii aparau cu propria viata libertatea si democratia. Idealurile Revolutiei din Decembrie 1989 stau la baza Constitutiei noastre, care este garantia suprema ca sacrificiul pentru drepturi si libertati fundamentale nu a fost in zadar. Astazi, memoria acestor martiri este intinata de incercarile disperate ale unor infractori, in frunte cu Liviu Dragnea, de a impune amnistia si gratierea. Romania nu se va intoarce la epoca de neagra amintire a partidului-stat”, transmite presedintele pe reteaua de socializare.

postare 720x354 Iohannis, nou atac la Dragnea: memoria martirilor din 1989, intinata de incercarile disperate ale unor infractori de a impune amnistia si gratiereaNu este prima oara – au remarcat multi – cand liderul de la Cotroceni alege sa foloseasca acest apelativ la adresa presedintelui Camerei Deputatilor, al treilea om in ierarhia statului.


1 Comentariu la Iohannis, nou atac la Dragnea: memoria martirilor din 1989, “intinata de incercarile disperate ale unor infractori” de a impune amnistia si gratierea

  1. katy

    domnule Presedinte nu inteleg de ce faceti atata caz de Ordonanta pentru gratiere, noi am inteles ca este o Directiva a UE pe care Guvernul Cilos trebuia s-o aplice, ea nu a fost aplicata si acest Guvern este obligat sa implementeze aceasta Directiva, De ce va opuneti?
    Nu mai intelegem nimic ? Pe cine aparati dvs.Cat despre Domnul Dragnea nu a fost dovedit de instanta ca este infractor inca, hai mai lasati-o ca daca ne gandim la dosarele dvs. mai infractor sunteti dvs.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!