AcasăNewsIohannis: niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze...

Iohannis: niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA

La aproximativ doua ore de cand Tudorel Toader iesea in fata presei si spunea ca va merge in Parlament pentru a prezenta, in plen, raportul privind activitatea Ministerului Public, a DIICOT-ului si a DNA-ului, o alta declaratie asteptata, in contextul ultimelor zile, a fost cea a sefului statului.

Pornind de la faptul ca i se pare ca “de data aceasta destul de multa lume se asteapta sa-mi exprim opinia in aceasta chestiune”, Klaus Iohannis a continuat prin a-si spune punctul de vedere. Care a fost unul de sustinere a activitatii DNA-ului si a actualei conduceri, aflata, considera presedintele, in fata unei “incercari de atac” din partea unor “penali”. “Din punctul meu de vedere, lucrurile se pot rezuma la putine cuvinte – niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea acestei Directii. Dupa parerea mea, aceasta incercare este una jalnica si neconvingatoare, iar opinia mea despre munca DNA o cunoasteti, dar imi face placere s-o repet, dupa parererea mea, DNA si conducerea DNA fac o treaba foarte buna, iar acest atac sau incercare de atac, din partea unor penali, este de natura sa-mi confirme ca DNA-ul face o treaba buna”, a sustinut primul om in stat, in timpul conferintei de la Cotroceni.

Totodata, dezvaluind ca in cursul zilei a avut o intrevedere cu sefa Executivului si cu cel al PSD-ului, facand referire la cele aflate de la Viorica Dancila, a facut o remarca transanta la adresa ministrului Justitiei. “D-na prim-ministru mi-a relatat, foarte pe scurt, desigur, ca a avut o discutie cu dl ministru al Justitiei, caruia ii lasa mana libera in ce priveste aceasta chestiune vizavi de DNA. Si la putin timp dupa ceea ati putut urmari pozitia ministrului, care ne-a informat ca ne va informa…”, a anuntat Klaus Iohannis.

sursa foto: Facebook

498 afisari

4 COMENTARII

  1. Cred ca l-a batut soarele in moalele capului la Tenerife pe plavanul cel mutalau si isi permite din 5mil de votanti cati mai are sa piardă 5% cam 400.000 politisti oameni de justitie jandarmi magistrii. Penal devii la 2 sapt. dupa celula de arest de acomodare si examen medical in vederea incarcerarii dupa 3 instante si un recurs.Pana atunci ramai inculpat sau acuzat. Cum e soarecele asa si pisica.

  2. UN AUTIST – PRESEDINTELE ROMANIEI – TOT AUTIST RAMANE !

    VINA ESTE A ACELOR ROMANI CARE AU ALES UN AUTIST (BOLNAV) DREPT PRESEDINTE AL ROMANIEI!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger