Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis: nimeni nu si-a asumat responsabilitatea politica pentru ce s-a intamplat

Iohannis: nimeni nu si-a asumat responsabilitatea politica pentru ce s-a intamplat

Autor:

Presedintele a iesit cu un “mesaj public”, in care a facut mai multe referiri la recentele proteste.

 

mesaj 720x356 Iohannis: nimeni nu si a asumat responsabilitatea politica pentru ce s a intamplatA vorbit de mai multe planuri, inclusiv cel politic, sustinand ca “in orice tara, oameni responsabili aflati la conducere, pana la aceasta ora am fi avut cel putin o demisie”, aducand in discutie ca au trecut trei zile incidentele din Piata Victoriei si “nimeni nu si-a asumat reponsabilitatea politica pentru ce s-a intamplat”.

Presedintele a adus in discutie “explicatiile publice extrem de subtiri si de slab probate ale ministrului de Interne nu au convins, cum nu au convins nici explicatiile Jandarmeriei”.

Iohannis a mai afirmat ca “in ultimul an si jumatate PSD a compromis actul de guvernare (…) si a tulburat societatea prin masurile controversate, o guvernare irationala”, invocand “atacuri repetate la adresa magistratilor”.


3 comentarii to Iohannis: nimeni nu si-a asumat responsabilitatea politica pentru ce s-a intamplat

  1. katy

    Mai, domnu Presedinte cred ca demisia , trebuie sa fie a ta, lasa-ne in pace. Du-te sa nu mai auzim niciodata de numele tau. Hai lasa-ne de cand ai venit pe capul nostru numai scandal ai adus. lasa-ne

  2. Viciu Babiliuc

    Da, da… două mai mici, pentru herr iohannis!

  3. cobe

    Kktul asta cat dulapul bunicilor lui nesatui,adica acest Mutalak analfabet in l.romana si functional,deabia citeste lent de pe prompter,mai bine i-ar sufla cineva in urechi prin mini difuzoare neobservabile,insa nimeni nu-i poate sufla atat de rar si lent,ar iesi un dezastru si mai evident.Incearca demisia mai vermorel,dar,mai intai,citeste-o vreo 30 de zile lucratoare si apoi semneaza dupa alte 30,noi suntem rabdatori si te intelegem pe deplin.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!