AcasăNewsIohannis, mesaj pentru Guvern la juramantul noului ministru al Afacerilor Europen: Inca...

Iohannis, mesaj pentru Guvern la juramantul noului ministru al Afacerilor Europen: Inca se poate

Dupa ce George Ciamba a depus juramantul la Cotroceni, in cadrul unei ceremonii la care au fost prezenti, miercuri dimineata incepand cu ora 10, mai multi membri ai Cabinetului Dancila, in frunte cu premierul, Klaus Iohannis i s-a adresat in prima faza noului ministru delegat pentru Afaceri Europene.

„Va doresc sa reusiti, impreuna cu ceilalti membri din Guvern, sa intram in linie dreapta pentur pregatirile presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Va doresc mult succes”, i-a transmis presedintele celui mai nou membru al Executivului.

Cateva clipe mai tarziu, mergand catre zona in care se aflau sefa Guvernului si reprezentantii Cabinetului sau -intre ei Carmen Dan, ministrul de Interne, Teodor Melescanu – Externe, Mihai Fifor, de la Aparare – Iohannis a inceput prin a spune ca „si dumneavoastra va doresc mult succes in acest sens”, iar apoi a dat mana cu fiecare dintre ei. La final, a adaugat ca „este o secunda inainte de ora 12 ca sa mergem intr-o pregatire rezonabila pentru presedintie si cred ca inca se poate”.

Nu putini au fost cei care au remarcat o schimbare de tonalitate fata de precedentul mesaj, cand presedintele spusese ca Romania nu e pregatita pentru a prelua sefia Consiliului UE, la inceputul anului ce vine, numind Guvernul „Dancila-Dragnea” un „accident al democratiei”.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari

2 COMENTARII

  1. Iohannis cel puternic, inalt ca bradul, fat-frumosul romaniei tot ce spune el litera de lege este! A fost votat de peste 6 milioane de romani ca duca romania pe cele mai inalte culmi de glorie!
    Tine-o tot asa maretule Iohannis noi romanii te slavim!

  2. Iohanes cel inalt tradatorul de colonie,ca tara nu mai este,chiar si vizita de stat,in cur,din Anglia s-a fasait,doar o ex-cur-sie la o aniversare. .Ce nu putea premierul britanic sa-si rupa 5 minute de pauza ca sa faca o poza cu inalt tradatorul,putea dar i-a fost scarba.Acest fetus frumos ne va duce departe,intr-o lume mai linistita,cu verdeata si aer si soare bland.Puternicul guvernator si-a ridicat voturile din 2014 de la 2,9 milioane la 6,2 milioane,numai greuceanu si stapanii coloniei mai puteau face acest salt mortal,pentru noi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger