AcasăNewsIohannis, mesaj matinal legat de referendum

Iohannis, mesaj matinal legat de referendum

Au trecut Sarbatorile Pascale, a trecut si ziua libera de 1 mai, astfel ca si politicienii, ca mai toti romanii, s-au intors la lucru.

La nivel politic, luna mai se anunta mai plina de evenimente decat precedentele, dat fiind faptul ca vor avea loc, dupa cum se stie, nu doar campania electorala si alegerile europarlamentare, ci si referendumul pe Justitie.

La aceasta consultare populara a facut referire si seful statului. Concret, presedintele a ales sa transmita inca din dimineata zilei de joi un mesaj pe Facebook, prin intermediul unei fotografii graitoare. Este vorba despre o poza in care Klaus Iohannis apare in fata urnelor de vot, pe care este trecut si un mesaj referitor de larefendumul din 26 mai: „Decide pentru viitorul tau! Voteaza!”.

author avatar
Cristina Stefan
180 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu am vazut,de la referendumul lui trai(ti bine)anus,asa idiotenie de intrebari.Sigur nu le-a redactat Mutalakul,pentru ca nu intelege limba romana,fiind analfabet nefunctional,se va vedea pe 26 cati votanti isi vor pierde timpul pretios sa dea raspuns la ele.In mod sigur,traitorul in cel mai de lux confortabil,sic(tir),o va lua in freza si nu va intelege cine la sabotat,prin santaj,sa intre in acesta ciorba ranceda.

    • Vai de capul tau, habar n-ai sa scrii in limba romana, da’ esti „dastept” foc. Hai siktir si nu mai cobi pe foruri daca nu ai invatat gramatica elementara !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger