Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis: Mai avem un pic de citit. Motivarea aduce la suprafata mai multe intrebari, decat clarificari

Iohannis: Mai avem un pic de citit. Motivarea aduce la suprafata mai multe intrebari, decat clarificari

Autor:

De cinci zile, de cand a aparut motivarea deciziei Curtii Constitutionale dupa sesizarea in privinta revocarii sefei DNA, se astepta o reactie de la presedinte.

 

iohannis anunt 720x480 Iohannis: Mai avem un pic de citit. Motivarea aduce la suprafata mai multe intrebari, decat clarificariIn conditiile in care, pana sa fie facuta publica aceasta motivare, afirma ca o va citi pana o va intelege, Klaus Iohannis a facut pentru prima oara referire la acest subiect, marti, dupa intrevederea cu delegatii Comisiei de la Venetia. “Am citit motivarea deciziei Curtii, ca sa nu apara asa o confuzie in spatiul public, eu am spus de prima data cand m-ati intrebat ca voi citi aceasta motivare pana cand o inteleg foarte bine. Deci mai avem un pic de citit”, a anuntat seful statului.

Dupa o prima lectura, insa, presedintele da de inteles ca ar fi aparut mai multe intrebari. “In aceasta etapa recunosc ca motivarea aduce la suprafata mai multe intrebari, decat clarificari, dar o aprofundare ulterioara poate ne duce mai aproape de adevar, vom vedea”, a adaugat Iohannis. Intrebat despre un orizont de timp pentru comunicarea hotararii sale, presedintele a raspuns ca “este nevoie sa reactionez intr-un timp rezonabil, nu putem sta pana in decembrie”, dar ca nu poate aplica “mecanic” o decizie.


1 Comentariu la Iohannis: Mai avem un pic de citit. Motivarea aduce la suprafata mai multe intrebari, decat clarificari

  1. Chioru face Dracnea linge

    Pai sunt 150 de pagini alea cam in o saptamana le citesti. Cam pe saptamana viitoare decizia.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!