Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis, luat la suturi de Sorina Pintea

Iohannis, luat la suturi de Sorina Pintea

Autor:

Klaus Iohannis iar s-a trezit vorbind. Acum i-a casunat pe ministrul Sanatatii care, potrivit relaxatului presedinte al Romaniei, isi face campanie de imagine prin vizitele inopinate prin spitalele din tara. Doar ca nu prea i-a mers cu Pintea.

 

pintea 2 Iohannis, luat la suturi de Sorina PinteaPresedintele Klaus Iohannis considera “revoltator” faptul ca ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, “a pornit o campanie mai degraba de imagine decat una de informare prin spitalele din tara”. Revoltator, da? E revoltator ca un ministru mai si iese din birou? E revoltator cand ministrul Sanatatii se ocupa personal de transferul in strainatate al pacientilor care nu au loc in spitalele din Romania?

Mai bine tacea

“In primul rand nu inteleg care sunt criteriile pe care domnul presedinte le-a folosit pentru a premia spitalele, ar trebui sa fie un pic mai atent la consilieri, pentru ca vad ca nu cunoaste realitatea”, a declarat Pintea, raspunzand unei intrebari privind demersul sefului statului de a decora spitalul din Constanta. iohannis 5 Iohannis, luat la suturi de Sorina PinteaIn ceea ce priveste declaratiile presedintelui ca ministrul Sanatatii ar fi pornit mai degraba o campanie de imagine prin spitale, Pintea a afirmat ca si predecesorii ei au facut acest lucru, insa nu l-au deranjat, acestia fiind de alta culoare politica. “Aceste campanii – cum le spune dansul – au fost facute si de predecesori de-ai mei, e adevarat si de alta culoare politica, si atunci le-a apreciat. Dansul spune ca stie realitatile din spitalele publice, atunci inseamna ca intelege demersul meu. Cred ca revoltator este ca dansul afla abia acum ca avem probleme in sistemul de sanatate, avem probleme in sistem si cred ca ar fi trebuit sa ma sustina sa incercam sa le rezolvam. Dupa aceea vorbeste despre programul de guvernare ca nu am facut nimic, poate nu stie, dar salariile s-au majorat (…) avem buget mare pentru investitii, de anul trecut am inceput sa dotam spitale”, a spus Pintea. De altfel, Iohannis doar a vrut sa mai loveasca o data in PSD, nimic mai mult. El nu moare de grija nimanui, sa fie clar!


2 comentarii to Iohannis, luat la suturi de Sorina Pintea

  1. Anonymous

    plus ca el a fost boul care a intarziat bugetul

  2. ponta milogu

    ACUM A TERMINAT CU DANCILA SI IA LA RAND MINISTRII ACEST DEZACSAT DAR CAND A FOST OPERAT IN SPITAL A FOST MULTUMIT SAU A FOST OPERAT DE UN NEAMT VORBA LUI BASINESCU CU MEDICII ARMENI CARE LAU OPERAT DE ALCOOLISM IN SPITALUL MILITAR a adunat femeile de serviciu de la cotroceni sa le decoreze spunand ca sant asistente medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!