AcasăNewsIohannis la scoala, despre obsesii si obosenii

Iohannis la scoala, despre obsesii si obosenii

Presedintele a vorbit despre unitate, uitand ca e primul dezbinator al tarii

Presedintele s-a dus la Alba Iulia, sa inaugureze inceputul anului scolar 2018. Cred ca, de principiu, e un gest frumos. Sa vina seful statului si sa vorbeasca elevilor care, tot de principiu, pozau in interesati. Ma intreb, Merkel merge si ea la vreo scoala, sa faca acelasi lucru? N-am auzit. S-o duce la alea musulmane, unde copiii nu inteleg germana.

Presedintele a vorbit despre unitate uitand ca e primul dezbinator al tarii

Pentru Iohannis, gestul era necesar. In primul rand, sa-l vada lumea, caci se apropie anul alegerilor prezidentiale. Poti sa pui stampila pe un nume care nu a venit la scoala ta? Nu, nu poti. Apoi, daca nu dai cu barda in cei de la putere, inclusiv in fata unor copii pe care nu ii intereseaza mizeriile politicii, cand sa o faci? Astia mici trebuie sa invete din frageda pruncie ca PSD este un bau-bau cu care el, presedintele, se bate. Ce a spus Klaus Iohannis? A zis niste vorbe despre „Romania Educata”, un program cu care se tot lauda. Macar de i-ar scrie corect numele. Eu l-am reprodus aidoma cuvantarii. E un program care dureaza de doi ani, dar nu e gata. Sunt tentat sa cred ca, atunci cand va fi lansat, nu va mai avea ce face cu el. Romanii vor fi plecat de multa vreme in alte locuri, unde presedintele nu isi sufoca cetatenii cu aparitiile si cu discursuri sterpe. I-am citit si eu cuvantarea. Cel mai important lucru mi s-a parut cuvantul de la final: multumesc! N-aveti de ce, domn presedinte. In rest, numai obosenii si obsesii.

author avatar
Valentin Boeru
923 afisari

2 COMENTARII

  1. Sper din toata inima sa nu-i iasa programul ala, ca, daca Romania educata e aia cu „suedezul” care-i ofera oarecari servicii sexuale PSD, intru admiratia iohanisului, sau toata Romania educata ar urma sa fie ca zombi aia din piata, recunoscuti ca „romanii mei”, mai bine ramanem, dracu’, needucati in Romania fara el…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger