AcasăNewsIohannis, la ordinele lui Dragnea!

Iohannis, la ordinele lui Dragnea!

Liderul PSD da de inteles ca tot el cucurigheaza si la Cotroceni

Actualul lider al PSD a reusit sa-i incalece nu numai pe social-democrati ci si pe seful statului.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> da de inteles ca tot el canta si la Cotroceni

Odata ce lumea a aflat de vizita facuta presedintelui de el si Viorica Dancila, Liviu Dragnea a confirmat evenimentul si a dat cateva detalii. Din care, culmea, reiese ca seful statului face ce-i spune liderul PSD: ”Am avut o discutie cu presedintele dupa depunerea juramantului noului Guvern. Am discutat atunci zece minute. I-am spus sa aiba o pozitie la Bruxelles, in ceea ce priveste tara noastra, ceea ce am vazut ca a facut”. Bravo, Dragnea, esti tare! Atat de tare incat, dupa ce l-a pus in pozitie pe presedinte, Dragnea a vrut sa rezolve si problema centenarului Marii Unirii, motiv pentru care si-a luat de-o aripa ”sosia” cu fusta cunoscuta de naivi drept premierul Romaniei si a descins cu ea la Cotroceni. Unde au discutat cu Iohannis despre ”cateva teme importante”, respectiv calendarul legat de preluarea presedintiei CE de catre Romania in 2019 si centenarul Marii Uniri. Executivul va prezenta, luna viitoare, un program referitor la Centenar – a anuntat Dragnea, dar fara a preciza daca in program sunt sau nu incluse si favorurile promise UDMR-ului in schimbul sustinerii fara rezerve a tot ce pofteste PSD.

Dancila, molipsita de ingrijorarea prezidentiala

Mare premiera cum e, Viorica Dancila a fost intrebata si ea ce a vorbit cu Klaus Iohannis. Ocazie cu care am aflat ca ingrijorarea care bantuie Cotroceniul de cand cu alegerea actualului presedinte a afectat-o si pe prim-ministra.

Deși este<br >umbra lui<br >Dragnea<br >premierița<br >calcă pe<br >urmele lui<br >Iohannis

Am spus ca ceea ce am vazut in spatiul public pentru mine este ingrijorator”, a raspuns Dancila in cel mai pur stil iohanist. Ca o nota personala, aceasta a adaugat ca acest sentiment o incearca ”din punct de vedere al simplului cetatean” – fapt care o diferentiaza de actualul presedinte, unul care si-a facut un adevarat brand din afirmatia ”e o situatie care ma ingrijoreaza”. Cert este ca romanii pot trai de acum inainte sentimentul reconfortant ca au un presedinte si un premier ingrijorati nevoie mare.

Presedintele nu-si tulbura zenul

Acuzatiile si confruntarile publice, scandalurile din Justitie si modificarea zilnica a Codului Fiscal nu au reusit sa capteze interesul presedintelui Iohannis atat cat sa-l determine pe acesta sa faca ore suplimentare. Dimpotriva, Iohannis se scutura de neplacerile functiei in fiecare week-end, intoarce spatele Capitalei si se opreste direct la poalele partiei de schi din masivul Sureanu, unde se lasa fotografiat fara probleme in timp ce isi asteapta randul la telescaun. Noroc ca pana acum nu s-a intalnit cu vreun roman cu leafa/indemnizatia taiata …

author avatar
Simona Badulescu
700 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger