Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis, la ONU: Conflictele prelungite din regiunea Marii Negre raman o amenintare serioasa

Iohannis, la ONU: Conflictele prelungite din regiunea Marii Negre raman o amenintare serioasa

Autor:

Lupta impotriva terorismului si tensiunile din zona Marii Negre si sunt doua dintre punctele asupra carora s-a oprit presedintele roman in cadrul interventiei pe care a avut-o, deunazi, la New York, in cadrul dezbaterilor generale ale Adunarii Generale a ONU, ajunse la a 72-a sesiuni.

 

21616279 1477333515687228 5666075622316340544 n iohannis onu 720x405 Iohannis, la ONU: Conflictele prelungite din regiunea Marii Negre raman o amenintare serioasaIohannis a adus in discutie nevoia unei educatii “de calitate”, care sa combata tendintele extremiste in randul tinerilor, “in contextul cresterii violentei si a dezinformarii”. “Conflictele prelungite din regiunea Marii Negre raman o amenintare serioasa. Suntem inca martori ai unor actiuni intreprinse in detrimentul principiilor si normelor dreptului international”, a subliniat presedintele.

Totodata, liderul de la Cotroceni a abordat in discursul sau si chestiunea combaterii terorismului. “Tara noastra saluta reforma mecanismelor ONU de lupta impotriva terorismului si demersurile ONU de a face din combaterea terorismului un element cheie al agendei sale de preventie. Cum nicio tara nu poate lupta singura impotriva acestui teribil flagel, avem toata increderea ca nou infiintatul Birou al Natiunilor Unite de lupta impotriva terorismului va duce la  cresterea eficientei noastre in combaterea terorismului in toate formele si manifestarile sale. In acest sens, Romania isi mentine angajamentul fata de initiativa comuna cu Spania pentru posibila infiintarea unei Curti Internationale impotriva Terorismului”, a transmis Iohannis.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!