AcasăNewsIohannis, la mitingul PNL: Cea mai tare echipa. Sunt convins ca ei...

Iohannis, la mitingul PNL: Cea mai tare echipa. Sunt convins ca ei vor castiga alegerile

Liberalii s-au putut baza, sambata la pranz, pe prezenta – cu un discurs mobilizator inaintea evenimentelor electorale din 26 mai – a sefului statului.

Introdus in scena de catre presedintele PNL, Ludovic Orban, in stilu-i binecunoscut deja, si prezentat drept ‘cel care va cheama sa spuneti „da ” la refendum, sa spuneti „da” pentru o Romanie cinstita, „da” pentru o Romanie europeana, „da” pentru Romania, in primul rand’, Klaus Iohannis a facut chiar asta: a indemnat oamenii sa mearga la vot.

Dupa ce, in prima faza, a trecut in revista zonele tarii din care au venit miile de sustinatori ai PNL prezenti la evenimentul de prezentare a candidatilor formatiunii la europarlamentarele de zilele viitoare, presedintele s-a declarat „impresionat” de ce vede in Piata Victoriei. „Sunteti multi. Vad oameni din Moldova. Cine-i din Moldova? Vad oameni din Oltenia, mana sus cine-i din Oltenia! Vad pe multi din Muntenia, vad pe multi din Dobrogea, vad pe multi din Transilvania si din Banat”, a remarcat Iohannis, inainte de a aduce in discutie recentul summit de la Sibiu si faptul ca „locul Romaniei si locul romanilor este in Europa”.

In continuarea discursului sau – pana sa ii atace pe social-democrati si „aceasta catastrofa de guvernare” – primul om in stat nu s-a ferit sa ii laude pe candidatii liberali. „Cea mai tare echipa, cu cei mai buni candidati, si stiti ce, eu personal sunt convins ca ei vor castiga alegerile impreuna cu voi”, a sustinut Klaus Iohannis, pe un ton apasat, de pe scena instalata pentru evenimentul PNL din Piata Victoriei.

sursa foto: captura video

author avatar
Cristina Stefan
204 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cine nu sare? Ia condamnare! Hei hei,Sariti cu noi, hei hei… Cine nu sare ia condamnare! Bravo ati fost mai multi altceva? Important la astfel de mitting sa profiti de fundal ce poti vedea in ochii moscovitei Raluca Turcan? Între anii 1996 – 1999 a urmat Institutul Pușkin la Moscova, ce poti sa vezi in privirea naiva a vamesului Blaga. Sau in umbra ochilor liberalului bratian Boc vad coasa coruptiei neamului. Evident lupi in lana de oaie care maraie din priviri dornici sa-si refaca caninii bugetofagi in ciolanul afumat de asteptari perfide a neamului. Draga Stolo, ce mai faci? Mai tii contabilitatea securitatii? Domnule Rares mai mergeti domne informativ in Serbia la o pupatura in cur cu purcelul Ghita? Domnule presedinte aveti o tara de supravegheat nu un partid pseudoliberal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger