Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis, la bilantul DNA. Toader a anuntat ca nu va participa

Iohannis, la bilantul DNA. Toader a anuntat ca nu va participa

Autor:

In prezenta sefului statului, a procurorului general Lazar, dar si a sefului DIICOT, la Cercul Militar are loc sedinta de prezentare a raportului de activitate a Directiei Nationale Anticoruptie pe 2017.

 

kovesi 350x279 Iohannis, la bilantul DNA. Toader a anuntat ca nu va participaCu putine minute inainte de ora 11,  seful statului a ajuns la eveniment si a facut cateva scurte precizari. In urma cu scurta vreme, Laura Codruta Kovesi a inceput sa prezinte realizarile DNA pe anul trecut.

Absent de la aceasta ceremonie este ministrul Justitiei, care a anuntat inca din ziua precedenta, la sedinta CSM-ului in care s-a discutat propunerea sa de revocare a sefei DNA. Toader si-a motivat absenta prin faptul ca nu a primit anterior raportul de activitate.


1 Comentariu la Iohannis, la bilantul DNA. Toader a anuntat ca nu va participa

  1. Cecheiarna

    Noi nu traim un stat paralel, trinom, camp tactic sau stat in stat.E altceva. Nu stiu departe de tara. Am vazit un film idiot american in care erau 2 planete lumea de sus superioara si lumea de jos inf. Atat de idiot ca planetele nu intrau in sfera de atractie gravitationala a alteia si nici nu se roteau. In fiecare clipa blocurile de sus aproape atingeau blocurile de jos iar daca gandeai altfel sau interferai ori intrai in lumea de sus erai impuscat. Sa chemam astfel Romania ca Romania celora legati ombilical Planetei procurorilor. De ce nu numesc republica, republica procurorilor? Pai cum am zis, au același aer, aceiasi gravitatie acelasi sens de rotatie da e planeta diferita, total diferita de noi sunt mereu cu mintea jos da cu picioarele in ceruri, domne si impun respect si control!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!