Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis l-a felicitat pe actorul devenit presedinte al Ucrainei

Iohannis l-a felicitat pe actorul devenit presedinte al Ucrainei

Autor:

Pe masura ce s-au aflat rezultatele oficiale ale recent desfasuratului scrutin din Ucraina, a venit, astfel, confirmarea ca Volodimir Zelenski -un actor de comedie – a castigat prima functie in acest stat, devansandu-l intr-un mod categoric pe Petro Poroshenko.

 

iohannis 6 350x233 Iohannis l a felicitat pe actorul devenit presedinte al UcraineiVictoria unui actor de comedie in varsta de 41 de ani, fara trecut politic – in fata presedintelui in exercitiu a fost indelung comentata in ultimele ore. Si, dupa cum era de asteptat, a general reactii in sfera politica mondiala. Printre cei care au transmis mesaje dupa ce Zelenski a castigat prezidentialele din Ucraina s-a numarat si Klaus Iohannis.

presed ucr Iohannis l a felicitat pe actorul devenit presedinte al Ucrainei

sursa foto: Facebook/Владимир Зеленский

Iata ce comunicat, luni, Cotroceniul in aceasta privinta:

“Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis luni, 22 aprilie a.c., un mesaj de felicitare Presedintelui ales al Ucrainei, domnul Volodimir Zelenski, in urma alegerilor prezidentiale.

„Cu ocazia alegerii dumneavoastra in functia de sef al statului ucrainean, doresc sa va adresez felicitarile mele impreuna cu urari de succes in indeplinirea mandatului dumneavoastra.

Pe aceasta cale, imi exprim increderea ca, prin dialog si demersuri comune, vom putea sa contribuim la consolidarea si diversificarea relatiilor dintre Romania si Ucraina, in sprijinul integritatii teritoriale si al securitatii Ucrainei, precum si al modernizarii sale, conform Acordului de Asociere a Ucrainei cu Uniunea Europeana, in beneficiul tuturor cetatenilor statului ucrainean, inclusiv al celor apartinand minoritatii romane.”, se arata in mesajul Presedintelui Romaniei.”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!