Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis l-a desemnat pe Fifor premier interimar. Cheama partidele la consultari

Iohannis l-a desemnat pe Fifor premier interimar. Cheama partidele la consultari

Autor:

Anuntand ca a acceptat demisia pe care i-a prezentat-o Mihai Tudose, primul om in stat a precizat, intr-o scurta declaratie de presa, sustinuta in urma cu doar cateva minute, ca l-a desemat pe Mihai Fifor interimar in fruntea Executivului. Asadar, actualul sef al Ministerului Apararii este prim-ministru interimar.

 

22049967 1481956068558306 1891835312145897815 n iohannis 350x197 Iohannis l a desemnat pe Fifor premier interimar. Cheama partidele la consultariSubliniind ca vrea sa se parcurga o “procedura rapida” pentru alcatuirea unui nou Cabinet, in asa fel incat sa se evite orice “posibile urmari economice negative ale acestei crize”, Klaus Iohannis a transmis ca are in vedere sa aiba discutii cu reprezentantii partidelor cu reprezentare in Legislativ. Aceste consulatri urmeaza sa aiba loc chiar in decursul zilei viitoare, urmand ca programul consultarilor sa fie stabilit si comunicat ulterior.

“Premierul Tudose mi-a inaintat demisia. Si am acceptat-o. Aceasta situatie in care s-a ajuns ma nemultumeste profund si este o situatie care ma ingrijoreaza. Iata ca, la un an de la alegri, (…) avem deja doua guverne PSD esuate. Acum, evident, este nevoie de un guvern pentru a scurta cat se poate de mult situatia de incertitudine. Eu vreau sa avem o procedura rapida, care va duce la stabilirea unui nou Guvern, fiindca aceasta nesiguranta politica nu trebuie sa degenereze in instabilitate politica si, mult, mai important, vreau sa previn posibile urmari economice negative ale acestei crize generata iarasi in interiorul PSD-ului. Dupa demisia premierului Tudose, l-am desemnat pe ministrul Fifor ca interimar la conducerea Guvernului, iar pentru a avea o procedura cat se poate de rapida si cat tine de mine, am decis sa convoc consultari cu partidele parlamentare pentru maine. Voi trimite chiar acum invitatiile de participare la consultari”, a transmis Klaus Iohannis, de la Cotroceni.

sursa foto: Facebook


2 comentarii to Iohannis l-a desemnat pe Fifor premier interimar. Cheama partidele la consultari

  1. ??????

    Vă închipuiați că personajul Iohannis ar putea fi un fost “admirator” al lui “Pingelică” ?

  2. Karin

    Recrutam urgent moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: kary_palkodani@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!