Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis isi mentine parerea ca Dancila ar trebui sa demisioneze

Iohannis isi mentine parerea ca Dancila ar trebui sa demisioneze

Autor:

Aflat in Bulgaria, unde va participa la Summitul “Uniunea Europeana – Balcanii de Vest”, Klaus Iohannis a raspuns mai multor intrebari ale jurnalistilor romani.

 

iohannis anunt 720x480 Iohannis isi mentine parerea ca Dancila ar trebui sa demisionezeUna dintre ele a vizat recenta intrevedere cu sefa Guvernului. Intrebat, concret, daca isi mentine opinia ca Viorica Dancila ar trebui sa demisioneze din postura de premier, raspunsul lui Klaus Iohannis nu a lasat loc de interpretari. “Evident ca da”, a punctat presedintele.

Totodata, Iohannis a adus in discutie articolul 80 din Constitutie, definitoriu pentru rolul Presedintelui, si faptul ca seful statului “vegheaza la buna functionare a autoritatilor publice. Or a veghea nu este o stare pasiva. Nu stau sa asist pana, ca sa ma exprim, asa popular, pana dam cu oistea in gard”. “A, ca celor de la PSD si din Guvern nu le place sa le arate cineva oglinda, e posibil, dar atunci nu au decat sa lucreze mai bine, mai cu spor si mai cu rezultate”, a conchis Klaus Iohannis.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!