AcasăNewsIohannis isi anunta a treia carte

Iohannis isi anunta a treia carte

Klaus Iohannis pare sa fie un om al vorbelor scrise. Adica adeptul comunicarii in scris, avand in vedere ca, de cand se afla la Cotroceni, se pregateste deja sa-si lanseze a doua carte. A treia din palmaresul scriitoricesc.

Nu au fost putini cei care s-au gandit ca, in ultima vreme, presedintele a fost zgarcit in iesiri publice in conferinte de presa pe subiecte indelung dezbatute in spatiul public. S-a aflat, insa, ca seful statului da semnalul ca e gata sa prezinte publicului un nou volum la care a lucra: „EU.RO”, descris drept „Un dialog descris despre Europa”.

Lansarea va avea loc „In curand…”, daca este sa urmarim mesajul scurt si misterios postat luni la pranz pe pagina oficiala a lui Klaus Iohannis.

Amintim ca primul volum semnat Klaus Iohannis, „Pas cu pas”, a fost lansat in 2014, in timp ce urmatorul, „Primul pas”, a vazut lumina tiparului un an mai tarziu, adica in 2015.

author avatar
Cristina Stefan
138 afisari

3 COMENTARII

  1. Mutalakul nu stie sa lge doua propozitii,scrise de altii,dar sa mai si scrie carti,poate pe alea de jocuri.Sigur a dat ordin slugilor sale sa produca inca o carte ce contine apa de ploaie acida,ce produce mana la hashishtagisti si alte boli mintale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger