AcasăNewsUPDATE: Iohannis cheama Guvernul, joi, la consultari/ Dancila va fi in vizita...

UPDATE: Iohannis cheama Guvernul, joi, la consultari/ Dancila va fi in vizita de lucru in Spania

Frica lui Iohannis de a nu-si supara stapanii nu este nici macar o manevra politica. E doar un gest de sfidare grosolana a romanilor

La doar o zi de cand s-a aflat fata in fata, practic, cu premierul, dar si cu cativa ministri din Guvern, respectiv cu cei care fac parte din CSAT,  in cadrul intrunirii pe tema rectificarii bugetara a institutiilor cu atributii in sfera securitatii nationale, Klaus Iohannis a decis sa ii invite pe Viorica Dancila si pe reprezentantii Executivului la consultari la Cotroceni.

UPDATE: La inceputul sedintei de Guvern de miercuri, Viorica Dancila a anuntat ca joi se va afla in Spania, intr-o vizita de lucru pe durata careia urmeaza sa aiba o intrevedere cu Regele Felipe si cu premierul spaniol. Sefa Executivului a mentionat ca va fi insotita in aceasta vizita de mai multi ministri, intre ei cel de Externe, al Apararii si al Fondurilor Europene.


Intrevederea de la sediul Presedintiei a fost stabilita pentru ziua de joi, incepand cu ora 11.30. „Consultarile vizeaza clarificarea unor aspecte care tin de rectificarea bugetului de stat al institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente si de importanta deosebita”, se precizeaza in comunicatul remis dinspre Cotroceni, din care opinia publica afla si faptul ca „ulterior acestor consultari, Presedintele Romaniei urmeaza sa convoace o noua sedinta a  CSAT in vederea reluarii discutiilor referitoare la avizarea rectificarii bugetului de stat al institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale pentru anul 2018”. Mai exact, sedinta suspendata in cursul zilei trecute.

Ramane de vazut ce anume se va decide la Palatul Victoria, avand in vedere ca recent se aflase ca in cursul zilei de joi Viorica Dancila ar fi urmat sa ajunga intr-o vizita in Spania. Pana la momentul de fata, intrevederea nu apare pe agenda publica a sefei Guvernului.

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger