Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis intreaba Guvernul: “mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului?”

Iohannis intreaba Guvernul: “mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului?”

Autor:

Seful statului cere Executivului sa faca public clarificari in privinta Pilonului II de pensii.

 

iohannis 4 720x405 Iohannis intreaba Guvernul: mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului?Dupa ce facuse referire la aceasta chestiune si seara trecuta, de aceasta data Klaus Iohannis a inclus subiectul Pilonului II de pensii in randul celor doua tematici asuptra carora a vrut sa faca precizari, pe langa cel al situatiei utilizarii fondurilor europene.

Cat priveste chestiunea Pilonului II, Iohannis a subliniat ca “se discuta de cateva zile bune despre Pilonul e pensii. Din pacate, pana si cei de la PSD se contrazic intre ei. Ba se desfiinteaza, ba nu se desfiinteaza, ba se supenda, ba nu se suspenda (…) o harababura totala. Si totusi lumea isi pune intrebarea de ce s-a creat aceasta incertitudine din partea PSD? Oare ce tintesc ei? nu s-au inteles intre ei? Greu de crezut”.

Iohannis considera ca “Guvernul si PSD-ul trebuie sa raspunda public, clar, documentat la doua intrebari: 1. ce aveti de gand cu Pilonul II de pensii? Clar, raspicat, cu argumente. Intrebarea a doua pentru Guvern – mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului?”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!