AcasăNewsIohannis intreaba Guvernul: "mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul...

Iohannis intreaba Guvernul: „mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului?”

Presedintele transmite semnale clare Curtii Constitutionale, dar, pe de alta parte, bate moneda pe independenta judecatorilor

Seful statului cere Executivului sa faca public clarificari in privinta Pilonului II de pensii.

Dupa ce facuse referire la aceasta chestiune si seara trecuta, de aceasta data Klaus Iohannis a inclus subiectul Pilonului II de pensii in randul celor doua tematici asuptra carora a vrut sa faca precizari, pe langa cel al situatiei utilizarii fondurilor europene.

Cat priveste chestiunea Pilonului II, Iohannis a subliniat ca „se discuta de cateva zile bune despre Pilonul e pensii. Din pacate, pana si cei de la PSD se contrazic intre ei. Ba se desfiinteaza, ba nu se desfiinteaza, ba se supenda, ba nu se suspenda (…) o harababura totala. Si totusi lumea isi pune intrebarea de ce s-a creat aceasta incertitudine din partea PSD? Oare ce tintesc ei? nu s-au inteles intre ei? Greu de crezut”.

Iohannis considera ca „Guvernul si PSD-ul trebuie sa raspunda public, clar, documentat la doua intrebari: 1. ce aveti de gand cu Pilonul II de pensii? Clar, raspicat, cu argumente. Intrebarea a doua pentru Guvern – mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului?”

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger