Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis, intepaturi la adresa ministrului Toader, in sedinta CSM: inteleg ca are alta treaba

Iohannis, intepaturi la adresa ministrului Toader, in sedinta CSM: inteleg ca are alta treaba

Autor:

Absenta ministrului Justitiei de la sedinta de plen de miercuri a Consiliului Superior al Magistraturii nu a fost trecuta cu vederea de catre primul om in stat.

 

sedinta Iohannis, intepaturi la adresa ministrului Toader, in sedinta CSM: inteleg ca are alta treabaDimpotriva, Klaus Iohannis a “sagetat” absenta oficialului guvernamental, in timpul discursului rostit in prima parte a sedintei plenului CSM, una in cadrul careia va fi prezentat, in prima faza, raportul de activitate a institutiei pentru anul in curs, inainte de a fi aleasa noua conducere a Consiliului, pentru 2019. “Ministrul Justitiei – inteleg ca astazi are alta treaba decat sa va onoreze bilantul – principalul promotor al unor asemenea proiecte este membru de drept al CSM si are obligatia sa fie cel dintai care respecta aceste principii”, a ales sa mentioneze presedintele.

Desi era asteptat la CSM, ministrul nu a mai ajuns. In schimb, Tudorel Toader va fi prezent, orele urmatoare, in Parlament, alaturi de ceilalti ministri, la momentul la care sefa Guvernului va prezenta alesilor neamului obiectivele presedintiei Consiliului Uniunii Europene, pe care Romania o va prelua de la 1 ianuarie 2019.

sursa foto: captura video: emap.csm1909.ro


1 Comentariu la Iohannis, intepaturi la adresa ministrului Toader, in sedinta CSM: inteleg ca are alta treaba

  1. Fane Ceapa

    Justitia noastra de acum e pomana curata fata de justitia murdara pe care asa o impuna Tudorel. Sa vezi pretrecere cand or sa dea drumul la toti infractorii pe strazi sa atace lumea


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!