AcasăNewsIohannis, intalnire cu liberalii. Principalul subiect de discutie

Iohannis, intalnire cu liberalii. Principalul subiect de discutie

Fara sa spuna unde anume s-a desfasurat intrevederea despre care s-a vehiculat ca ar fi avut loc la Vila Lac 2, Ludovic Orban a confirmat ca mai multi liberali au avut discutii cu presedintele Iohannis, miercuri dupa-amiaza.

„Principala tema a fost modul de derulare a Presedintiei Consiliului UE, prioritatile Romaniei la nivel european, modul in care eu, presedintele PNL, pot sa sustin diferitele prioritati aflate pe agenda prin intermediul bunelor relatii pe care le avem la nivelul grupului PPE (…) si, de asemenea, am discutat despre ce consideram important legat de evenimentele europene care urmeaza sa se desfasoare in Romania. O sa existe o reuniune cu grupul PPE din Comitetul regiunilor, o sa existe o reuniune a grupului PPE cel mai probabil in marja Consiliului European”, din cate a dezvaluit Ludovic Orban pentru Agerpres, preluat de romaniatv.net.

Totodata, presedintele PNL a sustinut ca „nu s-a discutat niciun cuvant despre lista pentru europarlamentare sau pe vreo alta tema conexa din cele care au fost reflectate pe surse in mod fals”.

author avatar
Andrei Coman
120 afisari

1 COMENTARIU

  1. A fost sluga sa dea raportul generalului,stiti care cel care l-a scapat de la puscarie pe aceeasi filiera prin care a scapat si el de zecile de dosare penale.Generalul le-a dat ordin,slugilor lui,sa faca pe(ei) cum vor sti si sa iasa la europarlamentare pe locul doi,neaparat,altfel va fi dezastru la presedentiale sau cum zic unii alegeri pentru seful(de trib) statului,pe care vrea sa le castige numai pentru o confortabilitate sporita si coborarea Coloniei acolo unde isi are locul rezervat de stapanii ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger