AcasăNewsIntalnirea bilaterala Iohannis-Trump de la Bruxelles, anulata

Intalnirea bilaterala Iohannis-Trump de la Bruxelles, anulata

In cea de-a doua zi a prezentei sale la Bruxelles, la Summit-ul NATO, Iohannis discuta cu liderul de la Washington

UPDATE:  Schimbari la nivel de agenda, la Bruxelles

Intalnirea bilaterala pe care Klaus Iohannis ar fi trebuit sa o aiba cu Donald Trump ar fi fost anulata. De altfel, din cate anunta Antena3, la fel s-ar fi intamplat cu toate intrevederile bilaterale pe care presedintele american ar fi trebuit sa le aiba in cursul acestei zile, in capitala Belgiei.

Sunt asteptate precizari din partea liderului de la Cotroceni.

In cea de-a doua zi a prezentei sale la Bruxelles, la Summit-ul NATO, Iohannis ar fi urmat sa discute cu liderul de la Washington

In doar cateva minute urmeaza sa inceapa o intrevedere importanta pe care presedintele roman, aflat la Summitul NATO de la Bruxelles, o va avea cu liderul de la Casa Alba.

Discutiile dintre Klaus Iohannis si Donald Trump vor avea loc incepand cu ora 11 si nu se asteapta sa dureze mai mult de cateva zeci de minute, avand in vedere ca dupa intalnirea bilaterala, pe agenda publica a sefului statului roman- anuntata de Administartia Prezidentiala- figureaza participarea, incepand cu ora 11.30, ora Romaniei, la „reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de Sefi de Stat si de Guvern cu parteneri operationali „Resolute Support” si posibili parteneri operationali”.

Ramane de vazut care vor fi concluziile discutiilor Iohannis-Trump, pe care se asteapta ca liderul de la Cotroceni sa le anunte la finalul Summitului, cand va sustine o declaratie de presa.

author avatar
Cristina Stefan
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger