AcasăNewsIohannis: Acest infractor, Dragnea, care s-a cocotat in varful partidului si al...

Iohannis: Acest infractor, Dragnea, care s-a cocotat in varful partidului si al statului, progreseaza in domeniul fake news

Presedintele nu vede decat inainte. E bine, caci ghinionul vine, de regula, din spate

Intr-o prima reactie avuta pe fondul aparitiei valizei cu documente din Teleorman, dar si a celorlalte doua – cu gogosi si documente ce l-ar viza chiar pe presedinte, din cate a lasat sa se inteleaga Dragnea, presedintele a folosit un ton si un limbaj cat se poate de transant la adresa liderului PSD, pe care l-a numit „infractor”.

„Asta se intampla daca un infractor ajunge in varful statului, e banal, iar acest infractor, Dragnea, care s-a cocotat in varful partidului si al statului, progreseaza, din pacate nu (…) in domeniul statului de drept, dar iata ca progreseaza semnificativ in domeniul fake news. Ce a prezentat ieri este ceea ce in ziua de astazi se numeste fake news (…) mai demult se numeau pur si simplu minciuni, sunt minciuni pesediste adunate pentru cele cinci campanii in care am participat in decursul anilor”, a tunat presedintele, vorbind despre faptul ca „am ajuns la faza cu valizele”.

Dar aceasta nu a fost singura referire la Dragnea pe care a facut-o Klaus Iohannis, de la Cotroceni, la seful PSD si, totodata, presedintele Camerei Deputatilor.  „Omul este disperat, ca s-arata tot mai mult ca are probleme majore si nu numai acelea care sunt in fata judecatorilor (…) incearca manevre de manipulare”, a continuat primul om in stat.

“Nu stiu ce-i cu aceste valize, n-am niciun fel de legatura, nu stiu ce e in ele”, a mai spus Iohannis.

281 afisari

3 COMENTARII

  1. Daca domnul Dragnea este infractor, ce sa mai supem de dvs domnule Iohanis cu 9 dosare clsate. Hai fiti mai serios.

  2. Confortabilul mutalak este nervos pentru ca funia a intrat la apa si s-a scurtat mult,se apropie de parul justitiei independente.Cine este generalul infractor care s-a cocotat(dandu-i branci,cu ajutorul stapanilor uie,lui crin) in varful fostului pnl,actual pdnl,dupa care a urcat cu ajutorul acelorasi stapani in cea mai mare demnitate din colonie.Unde este organ sa strige tare ca sa auda toata europa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger