AcasăNewsIohannis: independenta Justitiei, este intangibila. Voi face absolut tot pentru a pastra...

Iohannis: independenta Justitiei, este intangibila. Voi face absolut tot pentru a pastra lucrurile asa

Aflat de-a dreapta sefului Comisiei Europene, presedintele s-a declarat decis sa faca tot ce ii sta in putere, din postura de prim om in stat, pentru a pastra independenta justitiei.

„Personal, sunt hotarat si convins ca voi reusi ca aceste discutii sa se termine cu legi care vor fi, in varianta cea mai buna, imbunatatite, legi care pot fi folosite practic, dar cel mai important obiectiv al meu ramane acelasi – independenta Justitiei romanesti este intangibila. Este o chestiune pentru care ma voi implica total si voi face tot, absolut tot ce poate sa faca un presedinte pentru a pastra lucrurile asa”, a subliniat, apasat, Iohannis, la finele intrevederii cu Juncker.

De altfel, dupa intalnirea cu membrii Colegiului Comisiei Europene, intre ei si cu comisarul Corina Cretu, urmata de intrevederea avute, miercuri, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Klaus Iohannis a anuntat ca tematica justitiei a facut parte din seria discutiilor avute la Bruxelles. „Toate discutiile au fost intr-o nota pozitiva, constructiva si mi-au facut placere”, a mentionat Iohannis, inainte de a sublinia ca „Romania ramane o tara pro-europeana”.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger