AcasăNewsIohannis, indemn catre studenti, la Timisoara: mergeti la urne si aparati-va interesele!

Iohannis, indemn catre studenti, la Timisoara: mergeti la urne si aparati-va interesele!

Printre elevimentele care au figurat pe agenda de vineri a presedintelui, aflat intr-o vizita in Timisoara s-a numarat si o dezbatere pe teme de educatie, gazduita de Universitatea de Vest.

Prilej de care Klaus Iohannis a profitat pentru a-i indemna pe studenti sa mearga la vot, in 26 mai – zi in care, dupa cum se stie, au loc alegerile europarlamentare, dar si referendumul pe care -a convocat primul om in stat, pe teme de justitie.

„In 2016, domnule rector, cand am vorbit ultima data aici, am incurajat studentii de atunci sa participe la alegeri. Saptamana viitoare veti avea din nou aceasta ocazie, unii dintre dumneavoastra poate pentru prima data. Este oportunitatea de a va face vocea auzita in configurarea directiei tarii noastre, precum si a Europei in ansamblul sau. Va incurajez sa o faceti! Desi, din multe puncte de vedere, Timisul este in fruncea tarii, prezenta la vot a fost o exceptie regretabila in ultimii ani. Astazi ne confruntam cu consecintele nefaste ale absenteismului. Asa ca, dragi studenti, mergeti la urne si aparati-va interesele! Nu-i lasati pe cei care promit mult, insa fac putin, sa va franeze dezvoltarea ca romani si ca europeni! Mai mult, va incurajez sa va implicati, pe mai departe, in viata publica a Romaniei”, a tinut sa transmita Klaus Iohannis, prezent la dezbaterea „Become your best! – printr-un invatamant superior de calitate”.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger