AcasăNewsIohannis: in continuare, pesedistii isi doresc amnistie si gratiere pentru corupti

Iohannis: in continuare, pesedistii isi doresc amnistie si gratiere pentru corupti

Presedintele a acuzat din nou PSD-ul, facand trimitere la OUG 13, cea care a scos oamenii in strada si a fost, intr-un final, abrigata.

„In continuare, pesedistii isi doresc amnistie si gratiere pentru corupti, aceasta tema trebuie sa fie clarificata. Eu nu pot sa accept sa existe amnistie si gratiere pentru corupti”, a sustinut Klasu Iohannis, intr-o declaratie de presa facuta la Cotroceni.

Totodata, Klaus Iohannis a criticat Guvernul pentru emiterea de ordonante de urgenta fara justificare. „O imensa problema a aparut pe parcursul guvernarilor pesediste. Intre timp, stim ce vrea PSD si cum actioneaza – aceasta imensa problema in felul in care guverneaza PSD- ul sunt Ordonantele de Urgenta. Ordonantele de Urgenta care se dau intr-un mod de obicei total netransparent, fara consultari prealabile, fara a exista o claritate de ce trebuie sa se dea o Ordonanta de Urgenta. Si asta se intampla in domenii inclusiv extrem de sensibile. PSD-ul guverneaza prin Ordonante de Urgenta in zona justitiei, in zona politicii penale a statului roman. Ori acest lucru nu se poate continua. Este clar ca trebuie introduse posibilitati de contestare a ordonantelor la CCR”, considera seful statului.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger