Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis: in continuare, pesedistii isi doresc amnistie si gratiere pentru corupti

Iohannis: in continuare, pesedistii isi doresc amnistie si gratiere pentru corupti

Autor:

Presedintele a acuzat din nou PSD-ul, facand trimitere la OUG 13, cea care a scos oamenii in strada si a fost, intr-un final, abrigata.

 

iohannis 1 350x207 Iohannis: in continuare, pesedistii isi doresc amnistie si gratiere pentru corupti“In continuare, pesedistii isi doresc amnistie si gratiere pentru corupti, aceasta tema trebuie sa fie clarificata. Eu nu pot sa accept sa existe amnistie si gratiere pentru corupti”, a sustinut Klasu Iohannis, intr-o declaratie de presa facuta la Cotroceni.

Totodata, Klaus Iohannis a criticat Guvernul pentru emiterea de ordonante de urgenta fara justificare. “O imensa problema a aparut pe parcursul guvernarilor pesediste. Intre timp, stim ce vrea PSD si cum actioneaza – aceasta imensa problema in felul in care guverneaza PSD- ul sunt Ordonantele de Urgenta. Ordonantele de Urgenta care se dau intr-un mod de obicei total netransparent, fara consultari prealabile, fara a exista o claritate de ce trebuie sa se dea o Ordonanta de Urgenta. Si asta se intampla in domenii inclusiv extrem de sensibile. PSD-ul guverneaza prin Ordonante de Urgenta in zona justitiei, in zona politicii penale a statului roman. Ori acest lucru nu se poate continua. Este clar ca trebuie introduse posibilitati de contestare a ordonantelor la CCR”, considera seful statului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!