Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis il recheama in tara pe ambasadorul roman in Costa Rica

Iohannis il recheama in tara pe ambasadorul roman in Costa Rica

Autor:

In randul decretelor semnate in cursul acestei a treia zi a saptamanii de catre primul om in stat se numara si cel privind rechemarea in Romania a unui inalt reprezentant diplomatic autohton.

 

iohannis2 350x233 Iohannis il recheama in tara pe ambasadorul roman in Costa RicaEste vorba despre Ion Vilcu, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in mai multe state, intre ele si Costa Rica. Un detaliu carora multora nu le-a scapat din vedere este acela ca e vorba despre republica pe teritoriul careia se aflse recent ca Elena Udrea – fostul ministru al Turismului cercetat in dosarul “Gala Bute” – a cerut azil politic.

Concret, dinspre Cotroceni s-a transmis, printr-un comunicat, faptul ca presedintele Iohannis a semnat decretul privind rechemarea lui Vilcu “din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statele Unite Mexicane, Republica Nicaragua, Republica El Salvador, Republica Costa Rica, Republica Guatemala si in Republica Honduras”, postura in care fusese numit in vara lui 2016.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!