AcasăNewsIohannis: eu n-am avut niciun dosar, toate s-au clasat si asta se...

Iohannis: eu n-am avut niciun dosar, toate s-au clasat si asta se numeste ca n-am avut un dosar

In contextul afirmatiilor pe care le-a facut liderul PSD la adresa sa, in ultimele zile, si a valizelor aduse de Liviu Dragnea in Parlament, Klaus Iohannis a fost intrebat de presa cate dosare a avut.

„Eu n-am avut niciun dosar, toate s-au clasat si asta se numeste ca n-am avut un dosar”, a replicat Iohannis.

Presedintele a adaugat apoi ca „aceste clasari nu s-au facut ca ma cunosc eu cu Lazar 1, Lazar 2 sau altcineva, nu i-am cunoscut pe acesti oameni (…) avem relatii institutionale. Aceste dosare toate s-au clasat fiindca nu exista fapte, eu stiu foarte bine ce am facut si la primarie si inainte de primarie, si la presedintie (…) eu nu am comis niciodata o ilegalitate sau o fapta penala, lucru care este la fel de adevarat si pentru sotia mea, Carmen”.

Cat il priveste pe Liviu Dragnea, Iohannis a tinut sa spuna ca „nici nu este original, el aduna articole”, adunate de pe parcursul celor cinci campanii electorale in care a participat acesta din urma.

Totodata, Klaus Iohannis a anuntat ca prima doamna nu va merge joi la Parchetul General, unde fusese citata, pentru ca la acea data se vor afla „in vizita de stat in Londra”.

211 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mutalakule,doar matale esti om de stat,degeaba confortabil cat de cat,a ta tzoapa este doar nevasta ta si nu are rang de demnitar inalt si bou ca tine,ea e-vita sa mearga la dna pentru ca isi permite deoarece faceti parte din aceeasi mafie statala coloniala.Bre boule,ce stai confortabil pe a ta coada pe banii celor pe care ii persiflezi zilnic,cat pe ce sa te ineci cu dosarele inchise sau clasate de catre prietenii tai mafioti ce te au la mana,maini,cu acele dosare,ce pot fi deschise oricand.S-a vazut si auzit cum iti tremura mugetul,vocea cand minteai,ti s-a citit si pe mecla.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger