AcasăNewsIohannis, esti un presedinte ilegal!

Iohannis, esti un presedinte ilegal!

Cate calcaie ale lui Ahile mai are presedintele?

Furia presedintelui si a gastii cu care s-a inconjurat si care il sustine a capatat valente de disperare. Stratagema convocarii judecatorului CCR Petre Lazaroiu la un dialog particular cu Simina Tanasescu a dovedit deznadejdea ca tot sistemul li se prabuseste in cap.

Cate calcaie ale lui Ahile mai are presedintele

Este de neadmis ca un consilier prezidential in functie, de Simina Tanasescu zic, sa recurga la asemenea tertipuri ieftine, ca cele invocate in comunicatul presedintiei. De acolo rezulta ca nu a fost nimic grav, ca s-a vazut cu Lazaroiu la o cafea ca sa discute treaba lor ce.

Asa, dati-va singuri la gioale

Numai ca Simina Tanasescu a atacat si tema demiterii judecatorului CCR. Ca asa cere un ONG infiintat de Danilet si, daca nu se face cum zice el, va da in judecata presedintia. Si? Asta, dupa ce valabilitatea mandatului lui Lazaroiu la Curtea Constitutionala a fost rastalmacita in asa fel incat onorabila gasca sa se poata lega de legalitatea deciziei care-l obliga pe Iohannis sa o demita pe Codruta Kovesi. Altfel spus, cu un mandat ilegal, decizia este si ea ilegala. Este cel mai cretin banc politic pe care l-am auzit vreodata. Cine l-a gandit cred ca a vrut sa-l compromita mai repede pe Iohannis si sa-l ajute sa se faca de nici nu mai stiu cum sa-i spun. Intr-o situatie similara cu a lui Lazaroiu, cu un rest de mandat executat, se afla in 2014 si Tudorel Toader. Fara nicio deosebire. Exact cand CCR a validat alegerea lui Iohannis in functia de presedinte. Situatia fiind aceeasi, e de la sine inteles ca acum se poate spune ca si validarea rezultatelor din 2014, cu Iohannis presedinte, este ilegala. Ce rezulta de aici, daca vor mai marsalui mult printr-o prostie desavarsita? Ca Iohannis nu a fost validat presedinte in mod legal, ca a condus Romania fara a avea dreptul, ca a semnat decrete fara a fi abilitat, ca si-a insusit pe blat prerogativele unui sef de stat, ca ne-a reprezentat fara a fi recunoscut ca presedintele Romaniei si, ce s-o mai lungim, ca mandatul lui este ilegal. Doar delicatetea si respectul meu proverbial fata de Donald Trump ma opresc sa spun ca nu-i mai dam niciun ban pe rachetele alea, ca a luat teapa. Domnul cu care a semnat contractul si a batut palma si pe alte fiare vechi nu este presedintele Romaniei. L-o fi scos calculatorul cu mai multe voturi, dar degeaba. CCR nu l-a validat legal, deci nu se pune.

author avatar
Valentin Boeru
2.751 afisari

3 COMENTARII

  1. Un peronaj care zice că scrie articole propune considerații personale prin care zice că decizile CCR nu ar fi obligatorii și pentru CCR ?

  2. Plavane mai ai de citit decizia ca-l ajungi pe chioru cu Levandu pana acum citeam si Codexu Aureus vedeam si toata saga Tanar si Linistit…

  3. Cine are o gandire si observatie nemanipulate si-a dat seama ca oamenii in negru i-au dat Mutalakului prin calculator in jur de 2(doua) milioane de voturi in plus,ca si lui besescu de doua ori,insa mult mai putine.Numirea,de catre stapani,a Mutalakului analfabet functional in postul de guvernator general(al unui serviciu secret strain) a fost prevazuta ca o continuare a regimului basist,adica stapanire totala a coloniei printr-un regim neostalinist cu mici nuante fasciste.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger