Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis, dupa ce bugetul a ajuns la promulgare fara schimbari: PSD a picat si ultimul test al responsabilitatii

Iohannis, dupa ce bugetul a ajuns la promulgare fara schimbari: PSD a picat si ultimul test al responsabilitatii

Autor:

Reactionand pe seama faptului ca, dupa ce trimisese Parlamentului, spre reexaminare, proietul bugetului de stat pe anul in curs, a primit la Cotroceni aceeasi varianta a actului normativ, fara nicio modificare, Klaus Iohannis a aratat cu degetul in directia principalului partid aflat la guvernare.

 

klaus iohannis 1 720x426 Iohannis, dupa ce bugetul a ajuns la promulgare fara schimbari: PSD a picat si ultimul test al responsabilitatii“PSD a picat si ultimul test al responsabilitatii”, considera presedintele. Iohannis a subliniat ca legea pe care a intors-o in Parlament “pentru corectarea gravelor erori din continutul sau” si ca “o zi, o singura zi, atat a alocat PSD, in Parlament, pentru reexaminarea unui proiect atat de important pentru tara”.

Graba cu care i-a fost retrimis, spre promulgare, bugetul de stat, a fost vazuta de catre Klaus Iohannis drept “nu doar o crasa lipsa de seriozitate, este de-a dreptul rea-vointa refuzul PSD de a repara un buget care, in mod evident, va genera efecte negative in economie, resimtite, din pacate, de cetateni”.

“Lumea paralela” de la Palatul Victoria

Aducand din nou in discutie subiectul pensiilor, la fel cum facuse si in precedenta sa declaratie, cand ceruse reexaminarea bugetului, presedintele a contrazis-o pe sefa Guvernului. “In legatura cu pensiile, constat ca la Guvern se traieste de-a dreptul intr-o lume paralela. Nu, doamna prim-ministru, nu ati marit nimic anticipat! Incetati sa-i mai amagiti pe romani si cititi propriul dumneavoastra program de guvernare! Da, acela din scoarta in scoarta! Acolo scrie clar ca, in 2018, punctul de pensie va fi 1.100 lei, iar in 2019, si da, suntem in 2019, va fi 1.265 lei. Stiti cat este punctul de pensie acum? Nu, nu este 1.265 lei, asa cum ati promis si cum scrie in programul dumneavoastra de guvernare! Este 1.100 lei. Abia in septembrie, cu cresterea pe care ati promis-o si pe care, sincer nu stim daca o veti respecta, va creste la ce ati promis pentru tot anul, 1.265 lei”, a exemplificat Iohannis.

Tragand o concluzie, Klaus Iohannis considera ca “in realitate, toata guvernarea pesedista din ultimii 2 ani este o mare gaura neagra pentru economia romaneasca si pentru societatea romaneasca. Sau, mai simplu spus, guvernarea PSD a esuat!”


1 Comentariu la Iohannis, dupa ce bugetul a ajuns la promulgare fara schimbari: PSD a picat si ultimul test al responsabilitatii

  1. Circul?????Situcrapipedrum

    Lumea paralela a drumului romanesc e ca Spania a absorbit toti banii UE cu care a facut poduri? paralele drumuri➖ paralele iar noi ramanem mereu si mereu paraleli la ele.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!