Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis, dupa aprobarea Acordului pentru Brexit: nu putem sa consideram, totusi, aceasta zi o zi fericita

Iohannis, dupa aprobarea Acordului pentru Brexit: nu putem sa consideram, totusi, aceasta zi o zi fericita

Autor:

Dupa ce liderii celor 27 de state europene prezenti duminica la Bruxelles la reuniunea extraordinara a Consiliului European – au dat unda verde acordului privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, Klaus Iohannis a punctat asupra catorva aspecte ce tin de acest document “foarte amplu, foarte bine elaborat, la care s-a lucrat un an si jumatate”.

 

iohannis 3 1 720x405 Iohannis, dupa aprobarea Acordului pentru Brexit: nu putem sa consideram, totusi, aceasta zi o zi fericitaIncepand prin a mentiona ca discutiile de duminica au fost incheiate “intr-un timp record” si ca la reuniunea de la Bruxelles “Consiliul in formatul UE 27 a agreat proiectul de retragere, a aprobat declaratia politica referitor la relatiile viitoare” si ca este vorba despre un “document care si pentru noi are o importanta mare, fiindca in acest document se stipuleaza, de exemplu, cum vor fi tratati romanii in Marea Britanie”, Klaus Iohannis a subliniat ca, per ansamblu, aceasta data de 25 noiembrie are o incarcatura nu tocmai fericita. “Nu putem sa consideram, totusi, aceasta zi o zi fericita. Evenimentul ramane unul care cred ca pe majoritatea ne intristeaza daca realizam importanta – un mare stat membru pleaca si asta nu poate sa fie o veste buna. Insa dincolo de acest lucru, existenta unui acord ar face ca aceasta despartire sa fie gestionabila si sa capete un fundament juridic foarte solid”, a conchis Iohannis, de la Bruxelles.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!